Ovo će biti veliko!

Procurili dijelovi razgovora Harryja i Meghan s Oprom od kojeg strepi cijela kraljevska obitelj: ''Rekli ste mi neke šokantne stvari''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkriveni su detalji intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprom Winfrey, koji će uskoro biti emitiran i, čini se, otkriti puno više nego što se očekivalo.

Uoči velikog intervjua princa Harryja i Meghan Markle koji su ekskluzivno dali svojoj prijateljici i slavnoj televizijskoj voditeljici Opri Winfrey, cure dijelovi njegove najave koje i same već puno otkrivaju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Tako u jednoj od njih Harry govori da se bojao kako će se povijest ponoviti i priznao da je napuštanje kraljevske obitelji za njega bilo nevjerojatno teško. Dok on to priča, trudna Meghan ne govori ništa, a ruka joj je nježno položena na trudnički trbuh.

No na Oprino pitanje kako se snašla na dvoru, otkrila je da je kraljevski život za nju bio neizdrživ, nakon čega ju je pitala je li ona sama o tome šutjela ili je bila primorana šutjeti.

U drugom dijelu najave Harry priznaje da mu je laknulo jer ima Meghan uz sebe te da ne može zamisliti kroz što je sve njegova majka sama morala prolaziti.

"Jednostavno mi je laknulo i sretan sam što sam ovdje, što pričam s vama i sa suprugom jer ne mogu ni početi razmišljati o tome kako je majka prolazila ovaj proces sama prije svih tih godina. Nama je bilo nevjerojatno teško, ali barem imamo jedno drugo", zaključio je Harry.

Na samom kraju najave Oprah je vidno zapanjena iskrenošću para i njihovim odgovorima.

"Rekli ste mi neke prilično šokantne stvari", zaključila je za kraj.

To je prema pisanju britanskih medija pojačalo strah u Buckinghamskoj palači od onoga što će biti otkriveno, ali i sumnje kako će ionako narušeni odnosi članova kraljevske obitelji biti dodatno ugroženi.

Intervju u trajanju od 90 minuta s Meghan i Harryjem trebao bi biti emitiran 7. ožujka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene