To mu je bilo najvažnije

Izvor blizak obitelji otkrio je posljednju želju Đorđa Balaševića, htio je samo jedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mediji iz Srbije prenose kako je Đorđe Balašević kao posljednju želju izrazio da još jednom čuje svoju suprugu Oliveru.

Obožavatelji, prijatelji, kolege, političari, dugačak je popis osoba koji se pozdravljaju od legendarnog Đorđa Balaševića koji je danas preminuo u bolnici u Novom Sadu gdje se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

Pogledaj i ovo showbuzz Na meti uvreda! Olivera Balašević vratila djevojačko prezime i razbjesnila Đoletove fanove, pa morala sve objašnjavati!

Đorđe je prije tri dana bio primljen u bolnicu, a mediji u susjednoj Srbiji prenose kako je izvor blizak obitelji otkrio i njegovu posljednju želju prije odlaska na odjel intenzivne njege, a to je da čuje svoju suprugu Oliveru koja je bila ljubav njegova života.

Ona se nakon njegove smrti uspjela kratko oglasiti. Na rubu snage potvrdila je i sama tu tužnu vijest.

Za novosti.rs drhtavim glasom je izjavila da je kantautor preminuo i nakon toga više nije imala snage za bilo kakav razgovor.

Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i roditelji su kćeri Jelene i Jovane te sina Aleksa.

Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao filmsku, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, a uskoro su svoju ljubav okrunili brakom. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) +1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Celebrity Odlazak Panonskog mornara: Legendarni Đorđe Balašević preminuo u 68. godini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene