Samo prijatelji

Napokon otkriveno zašto se Joey i Phoebe nikada nisu spetljali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok cijeli svijet bruji o novoj epizodi popularnih 'Prijatelja' Matthew Perry je objavio kako se ipak neće pridružiti ostatku ekipe, a Matt LeBlanc otkrio je jednu tajnu.

I dok je vijest da se 'Prijatelji' sastaju zbog još jedne specijalne epizode, fanovi su podivljali od sreće, nakon toga su se poprilično razočarali kada je Matthew Perry objavio da se zbog drugih obveza ipak neće pridružiti svojim dugogodišnjim kolegama.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Upravo tada, poput pravog viteza koji spašava situaciju, oglasio se Matt LeBlanc i otkrio tajnu koja nas je godinama mučila. Zašto se Joey i Phoebe nikada nisu spetljali tijekom više od 236 epizoda. Saznali smo da su likovi tijekom godina spavali s 85 različitih partnera, ali Joey i Phoebe nikada! Onima koji su pobožno pratili seriju sigurno nije bilo jasno zašto je to tako, jer na karaju krajeva, bilo bi logično da su se ta dva lika spetljala.

Evo o čemu se radi. Matt je otkrio kako je predložio producentima serije da to izvedu na vrlo elegantan način. Phoebe i Joey imali su seksualne odnose tijekom svih epizoda, ali za to nitko nije znao, bili su prijatelji s povlasticama, a na kraju su sve zajedno otkrili ostatku društva. Zvuči super, ali... Producenti nisu pristali na to jer su smatrali kako to ne bi bilo zanimljivo gledateljima. Jesi li mogli biti više u krivu?

Da su poslušali Matta gledanost bi im potpuno sigurno oborila sve rekorede, ali na žalost nisu prepoznali potencijal kakav bi takav rasplet situacije imao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene