Samo jedan cilj

Zar stvarno? Otkriveno što je Meghan Markle željela postići kontroverznim ponašanjem i kršnjem kraljevske tradicije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj biografskoj knjizi o Meghan Markle i princu Harryju otkriveni su dosad nepoznati detalji i njezina najveća želja koja pomalo ostavlja u nevjerici i čuđenju.

Novi detalji o životnim željama vojvotkinje Meghan Markle izašli su na vidjelo i dodatno šokirali javnost, naročito obožavatelje britanske kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, Lady Colin Campbell koja je autorica biografije Meghan Markle i princa Harryja naslova "The Real Story" tvrdi da je Meghan imala jedan cilj i jednu želju prije nego je sa suprugom napustila kraljevsku obitelj, a to je postati najpoznatija osoba na svijetu.

Prema autorici Meghan je svom PR timu rekla da joj je ambicija biti najpoznatija svjetska ličnost, što se moglo ostvariti zapravo samo brojnim kontroverzama i aktivnostima koji su van granice kraljevske tradicije.

"Počela sam pisati knjigu prošle godine jer sam imala privatna saznanja da će Meghan s Harryjem na svojoj strani pokušati sve raditi sve moguće stvari koje je radila u Americi, a bile su joj zabranjene nakon što je postala članica kraljevske obitelji. Da biste postali najpoznatija osoba na svijetu morate imati dobro osmišljenu politiku koja mora uključivati gomilu kontroverze, inače nećete tako jednostavno postati poznati", izjavila je Lady Colim u intervjuu za Radio 2 i dodala kako je par pokušao intervenirati kada su saznali da piše knjigu.

"Pokušali su utjecati na mene preko zajedničkih prijatelja", otkrila je.

Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se 19. svibnja 2018. godine, a Meghan je svojim ponašanjem i prije same ceremonije bila vruća tema svjetskih medija koji ju prate pod povećalom, pa možemo reći da joj se želja itekako ostvarila jer su rijetki oni koji nisu čuli za bivšu glumica koja je gotovo postala princeza u vlastitoj bajci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene