Je li ovo moguće?

Otkriven tajni plan Meghan Markle i njezina najveća ambicija? Razotkriveno ono što joj je navodno najveća želja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle navodno vrti princa Harryja, koji je dio njezina plana da postane predsjednica SAD-a i nadmaši u svemu njegovu pokojnu majku princezu Dianu.

Princ Harry nije toliko inteligentan kao njegova supruga Meghan Markle i zato se slaže sa svime što ona kaže jer joj očajno želi udovoljiti, tvrdi Lady Colin Campbell, inače autorica najprodavanije biografije pokojne princeze Diane iz 1992. godine "Diana Private: The Princess Nobody Knows".

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Ove senzacionalne tvrdnje objavio je britanski časopis ok! u sklopu najave njezine nove knjige "Meghan and Harry: The Real Story". Campbell je izjavila da 35-godišnji Harry i 38-godišnja Meghan očito imaju vrlo jako vezu, ali da je Meghan zapravo ta koja "nosi hlače" i da joj Harry u svemu podilazi.

"Po mom mišljenju, Harry je puno manje inteligentna osoba nego Meghan. I mislim da joj toliko očajno želi udovoljiti u svemu, da se uvijek slaže s njom, bez obzira na to o čemu bila riječ. Ona je ta koja nosi hlače u toj vezi, istovremeno je dominantna, šarmantna i očaravajuća", izjavila je autorica.

Dodala je i kako vjeruje da je jedna od Meghaninih glavnih ambicija bila ta da nadmaši princezu Dianu. No smatra i kako je glumica ipak pogrešno procijenila situaciju te da njezina potraga za slavom u Los Angelesu neće proći kako je zamislila.

Lady Colin nedavno je izjavila da Meghan ima političke težnje i da se nada kako će se jednog dana kandidirati za predsjednicu SAD-a. To je bila samo jedna od brojnih izjava koje u posljednjih nekoliko tjedana daje, a jedna od najupečatljivijih je ona u kojoj je za The Sunday Times rekla da je Meghan izgubila svoju najdivniju priliku kada je napustila kraljevsku obitelj.

"Znam da vojvotkinja od Sussexa ima političke ambicije i rečeno mi je da se jednog dana želi kandidirati za predsjednicu. Mislim da sve što radi, uključujući odlazak iz kraljevske obitelji, povratak u Kaliforniju, sve je to dio plana u koji je uključila i Harryja", tvrdi Lady Colin.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene