Ona je u Kanadi

Otkriveno zašto Meghan Markle nije bila na kriznom sastanku s Kraljicom, tvrdili da je dobila zabranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle nije bila na sastanku s princem Harryjem i kraljicom Elizabetom, a sada znamo i zašto.

U ponedjeljak je u Sandringhamu održan sastanaka na kojem se odlučivalo o daljnjoj ulozi princa Harryja i Meghan Markle u kraljevskoj obitelji. A pošto u razgovorima s kraljicom nije sudjelovala i Meghan koja trenutačno boravi u Kanadi, stranim medijima se proširila vijest da joj je to bilo zabranjeno.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

No nakon tih navoda oglasio se glasnogovornik Kensingtonske palače koji je u priopćenju zaključio da to nije istina te da su članovi obitelji jednoglasno odlučili da nije bilo potrebno da u tim pregovorima Meghan sudjeluje.

"Na kraju su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili da nema potrebe da se ona uključi u pregovore", stoji u priopćenju glasnogovornika.

Krizni sastanak je zaključen time da je Kraljica podržala Harryjevu i Meghaninu odluku da se odreknu svojih kraljevskih dužnosti, iako bi više voljela da ostanu punopravni članovi kraljevske obitelji.

Britanski su se mediji raspisali i o troškovima osiguranja mladog para koji bi se lako mogli oteti kontroli. Dosad su iznosili 600 tisuća britanskih funti godišnje, a sav iznos bio je nadmirivan od poreza. Sada kada će se te potrebe proširiti na međunarodnu razinu, oni bi se mogli itekako povećati jer bi zaštitu trebali imati 24 sata tijekom cijelog tjedna. Stoga se postavlja pitanje tko će snositi troškove, što je zapravo sasvim opravdano i logično za zapitati se. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Faye Dunaway (Foto: Getty) +0 Faye Dunaway (Foto: Getty) Zanimljivosti Legendarna glumica danas slavi rođendan, a u opuštenom izdanju malo tko bi je prepoznao

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene