Zanimljivo...

Otkriveno što je stvarno presudilo vezi holivudskog para nakon 9 godina. Svemu je ipak kriv mlađahni novi dečko?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poruke koje su si slali Olivia Wilde i Harry Styles navodno su glavni uzrok prekida nje i Jasona Sudeikisa nakon devet godina veze.

Ljubavna veza između 36-godišnje glumice Olivije Wilde i deset godina mlađeg glazbenika Harryja Stylesa ovih je dana vruća tema medija diljem svijeta, pogotovo jer je onda nedavno prekinula 9-godišnju vezu s kolegom Jasonom Sudeikisom i očekivao se njihov odlazak pred oltar.

Pogledaj i ovo Olivia Wilde Ups! Mlađahni dečko nije bio s njom na važnom događaju, a probleme joj je radila haljina zbog koje je tražila pomoć!

Njima bliski izvori tvrde da su upravo poruke koje su si Olivia i Harry počeli slati tijekom snimanja filma "Don’t Worry, Darling" na kojem su zajedno radili, zapravo potaknule kraj njezine veze.

45-godišnji Jason navodno je postao sumnjičav nakon što je Olivia upoznala mlađahnog pjevača i da mu se srce slomilo kada je otkrio kako se Olivia ponaša njemu iza leđa i što radi, naročito zato što je Harryja uvjerila kako je slobodna kada su se prvi put spetljali.

Olivia je s Jasonom počela izlaziti 2011. godine nakon što se razvela od talijanskog aristokrata Taa Ruspolija. Dvije godine kasnije su se zaručili, a zajedno su dobili i dvoje djece. Vijest da su se odlučili razvesti šokirala je javnost u studenom prošle godine jer su svi očekivali da će se vjenčati, a objaviti kako je među njima gotovo.

I to navodno sve nakon što je Jason pronašao Harryjeve poruke u Olivijinu mobitelu, a koje su potvrdile njegove najgore strahove.

"Jason je potpuno shrvan jer je Olivia počela viđati Harryja njemu iza leđa. Stvarno mu je teško kada ih zajedno vidi, pogotovo zato što su tako bliski. Uzrujan i očajno je pokušava vratiti natrag", izjavio je njemu blizak izvor za The Sun a to bi mogle potvrditi i njihove zajedničke fotografije snimljene nakon što su ona i Harry javno potvrdili vezu.

Novi par se prvi put zajedno pojavio na vjenčanju Harryjeva agenta Jeffreyja Azoffa u kalifornijskom Montecitu, a vjeruje se da im je vezu pomogao tajiti voditelj James Corden u čijoj su se kući potajno nalazili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene