preminula u 66. godini

Ostavili svijeće i cvijeće za Miru Furlan ispred zgrade u Zagrebu u kojoj je glumica nekada živjela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom vikenda su u Zagrebu u Petrovoj ulici, ispred zgrade u kojoj je glumica nekad živjela, osvanule njezine fotografije, cvijeće te upaljene svijeće.

Domaću, ali i svjetsku javnost u petak je rastužila vijest o smrti slavne glumice Mire Furlan. Mira je preminula u 66. godini nakon što je duže vrijeme bolovala od virusa zaparnog Nila.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna godina U 2021. godini oprostili smo se od brojnih domaćih i svjetskih velikana, ovo su zvijezde koje su nas zauvijek napustile

Tijekom vikenda su u Zagrebu u Petrovoj ulici, ispred zgrade u kojoj je glumica nekad živjela, osvanule njezine fotografije, cvijeće te upaljene svijeće.

Mira je početkom 90-ih zbog posla i ljubavi živjela na relaciji Zagreb - Beograd. Zato je, u tom turbulentnom ratnom vremenu, mediji nisu štedjeli. Najviše su je pogodili napisi da se početkom rata preselila u Srbiju, što, rekla je glumica, nije bilo istina.

Mnogima omiljena glumica iza sebe je ostavila brojne međunarodne uspjehe u predstavama, filmu i na malim ekranima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene