Opet oni!

Ni na svečanoj dodjeli nagrada nisu se mogli suzdržati, sočne poljupce bez problema su izmjenjivali pred okupljenim fotografima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker pojavili su se zajedno na 94. po redu dodjeli Oscara, pa pažnju fotografa zaokupili izmjenjivanjem nježnosti.

Kourtney Kardashian i Travis Barker napravili su show na crvenom tepihu dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar, gdje su pred okupljenima izmijenjivali poljupce i nježnosti.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

Par se pojavio odjeven u crnu boju od glave do pete, Kourtney u pripijenoj haljini s prorezom, a Travis u crnom odijelu. Ni ovog puta nisu se uspjeli suzdržati od strasti i svima su pokazali koliko su zaljubljeni. 

Travis je na dodjeli nastupio kao dio all-star benda uključujući Sheilu E, pijanista Roberta Glaspera i glazbenog direktora Adama Blackstonea. Bend će zasvirati uz tradicionalni orkestar, a zabavljat će i dobitnike Oscara na Governors Ball after partyju.

Kourtney i Travisa isprva je povezivalo samo prijateljstvo koje su izgradili dok su godinama živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima, a ljubavnu su vezu započeli 2020. godine, neposredno nakon Valentinova.

Bubnjar grupe Blink 182 iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, kćer Alabamu Luellu i sina Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, sinova Masona i Reigna te kćeri Penelope, a svima je otac Scott Disick, s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene