poznata imena

Oscari se bliže! Evo tko će pobjednicima dodijeliti zlatne kipiće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve više detalja otkriva se ususret 89. dodjeli Oscara. Sada znamo i tko će dobitnicima uručiti nagrade.

Manje od mjesec dana dijeli nas od 89. dodjele Oscara. Ususret najglamuroznijoj večeri u Hollywoodu otkriveno je tko će predati zlatne statue ovogodišnjim dobitnicima. Producenti dodjele Jennifer Todd i Michael De Luca otkrili su da će se među prezenterima naći i prošlogodišnji dobitnici Oscara.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio "Volimo ovakve priče!" Leonardo DiCaprio objavio lijepe vijesti iz Hrvatske, video koji je podijelio prikupio je samo pozitivne komentare!

Pratite dodjelu uživo na portalu DNEVNIK.hr.

Tako će prestižnu nagradu svojim nasljednicima uručiti Brie Larson, Alicia Vikander, Mark Rylance i Leonardo DiCaprio koji je svog prvog Oscara dobio prošle godine i to za glavnu ulogu u filmu "Povratnik".
Glumica Brie Larson kipić je osvojila za glavnu ulogu u filmu "Soba", Rylance za film "Most špijuna", a Alicia Vikander za ulogu u "Dankinji". Ovogodišnja ceremonija dodjele Oscara održava se 26. veljače u Los Angelesu, a vodit će je poznati komičar Jimmy Kimmel.

Podsjetimo, najveći favorit ovogodišnje dodjele je film "La La Land" koji je osvojio čak 14 nominacija i tako ušao u povijest kao prvi mjuzikl s nominacijama u čak 14 kategorija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene