Okretali se za njima

Parovi koji su pokorili crveni tepih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovi parovi su ukrali svu pozornost svojom šetnjom oscarovskim crvenim tepihom!

Svake godine prije dodjele Oscara, crvenim tepihom prošeću slavni parovi. Ni ova godina nije bila iznimka, a ovo su bili najljepši parovi, u koje su sinoć sve kamere bile uprte!

Pogledaj i ovo showbuzz HA, HA, HA... SRBI DOMIŠLJATO ČESTITALI Leonardo postao IKONA

OVDJE možete saznati sve dobitnike Oscara 2016.

Provjerite sve o dodjeli Oscara 2016.

 

Eddie Redmayne i Hannah Redmayne

Prošlogodišnji dobitnik Oscara za glavnu mušku ulogu bio je nominiran i ove godine, ali više pažnje je ovoga puta plijenila njegova žena, koja je trudna s njihovim prvim djetetom.

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Glumački par zajedno imaju dvogodišnjeg sina Otisa, kojeg su odlučili ostaviti doma te uživati u zajedničkom društvu, zasjenjujći sve ostale parove svojim glamurom starog Hollywooda.

Chrissy Teigen i John Legend

Jedan od najljepših i najdugovječnijih parova u showbizu ove godine su bili na svakom crvenom tepihu, ali na Oscarima su blistali. Pogotovo Chrissy, koja je priznala koliko je tešku borbu vodila sa začećem njihovog prvog djeteta.

Lady Gaga i Taylor Kinney

Talentirana pjevačica i glumac su oscarovski zaručnici iz snova. Ova sezona dodjela je bila fantastična za Lady Gagu, koja je osvojila Zlatni globus te bila nominirana za Oscara, a svojim nastupom na Oscarima pokupila je ogromne ovacije publike!

Steven Spielberg i Kate Capshaw

Ovaj holivudski par zajedno hoda oscarovskim crvenim tepihom već 25 godina. Redateljski velikan Spielberg ima tri zlatna kipića, a svaki put kada je osvojio Oscara, upravo je njegova žena bila uz njega.

Christian Bale i Sibi Blazic

Britanski glumac tri puta je bio nominiran, te je jednom kući i ponio Oscara sa sobom. Jedina osoba koja hirovitog Balea još uvijek trpi i može smiriti je njegova prekrasna žena, koja uvijek glumcu pravi društvo na svim pojavljivanjima i najveća mu je podrška.

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Kao iz bajke, oni su holivudski par ljepotice i zvijeri. Prelijepa Isla i komičar Sacha zajedno su već 14 godina te imaju dvije kćeri i jednog sina. Ne pojavljuju se često na crvenom tepihu, ali kada se pojave, sve oči su uprte u ovaj zanimljivi par.

Leonardo DiCaprio i Kate Winslet

Šećer na kraju – jedno od najobožavanijih holivudskih prijateljstava. Još od snimanja Titanica, oskarovci Leo i Kate najbolji su prijatelji i najveća podrška jedno drugome tijekom sezone dodjela nagrada, što je i vrlo očito iz fotografija s crvenog tepiha.

OVDJE pogledajte tko je bio najgore odjeven na crvenom tepihu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene