zahtjevna uloga

Nekad najseksi Hrvatica uživjela se u lik bivše hrvatske predsjednice: "Tu je puno posla, slušam njen glas, upijam pokrete"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ornela Vištica se priprema za premijeru predstave "Predsjednici & Ca." za koju su tekst napisali Tarik Filipović i Ivica Ivanišević.

Glumica Ornela Vištica (31) otkrila je da je na probi za predstavu "Predsjednici & Ca." u kojoj će zaigrati bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

"Kazališne ...lagane pripremice... uskoro u novoj ulozi kao Kolinda , predstava Predsjednici & Ca.", napisala je Ornela pokraj fotografije na Instagramu na kojoj nosi plavu periku i smije se. 

Glumičinim prijateljima i pratiteljima se svidio njezin imidž. "Ajme, super ti stoji", napisala je dizajnerica Matija Vuica. "Super. Više na Juliju Roberts bacaš nego na Kolindicu", "Odlično", "Lijepa plavuša", komentirali su pratitelji sliku Vištice koja je 2010. proglašena najseksi Hrvaticom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kazališne ...lagane pripremice... uskoro u novoj ulozi kao Kolinda , predstava Predsjednici & Ca . . . #predsjednicia #tarikfilipovic #kerempuh #franjo #josip #ivo #kolinda #stjepan

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Ornela je ranije progovorila kako napreduju njezine pripreme za ulogu bivše hrvatske predsjednice. "Još uvijek se za nju spremam i spremat ću se do zadnjeg dana sve do premijere. Pratim sve što postoji, sve video materijale koji su dostupni na internetu. Slušam njezin glas, upijam pokrete i trudim se što vjernije je skinuti. Tu je puno posla, ali jako se veselim toj ulozi i jedva čekam da je pokažem publici", ispričala je za Tportal

Inače, premijera predstava "Predsjednici & Ca." bit će 24. listopada u Satiričkom kazalištu Kerempuh, a nastala je prema tekstu Tarika Filipovića i Ivice Ivaniševića. Tarik i glumi u predstavi Franju Tuđmana, Boris Svrtan igra Josipa Broza Tita, u ulozi Ive Josipovića je Ivan Jončić, a Hrvoje Kečkeš utjelovljuje Stipu Mesića. Ornelina alternacija je Ana Begić Tahiri. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene