To je bilo brzo!

S 15 godina mlađim suprugom u braku je izdržala godinu dana, a evo zbog čega se zapravo udala za njega!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Orianne Collins objavila je putem društvenih mreža da se razvodi od Thomasa Batesa nakon samo godinu dana braka.

Bivša supruga slavnog glazbenika Phila Collinsa, 47-godišnja Orianne Collins objavila je vijest da podnosi zahtjev za razvod od svog 32-godišnjeg supruga, gitarista Thomasa Batesa i to samo nakon godinu dana braka.

Dizajnerica nakita oglasila se na Instagramu s objavom u kojoj stoji da se udala zbog emocionalnog stresa koji je doživjela u karanteni tijekom pandemije koronavirusa, zbog čega se nije ponašala u skladu sa svojim karakterom.

"Vjerujem da me emocionalni stres zbog karantene natjerao da se ponašam na taj način i da radim stvari koje nisu u skladu s mojim karakterom. Srećom, već sam se suočavala s izazovnim situacijama i kao i uvijek, skupit ću snagu, okružiti se najboljim timom i pronaći hrabrost da učinim pravu stvar. Hvala mnogima koji su me podržavali u prošlosti, to puno znači mojoj obitelji i meni. Da budemo jasni namjeravam pustiti odvjetnicima da se bave ovime iza zatvorenih vrata, a ne u medijima, zbog čega objavljujem izjavu na svom osobnom računu", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orianne Collins (@ocjewelryusa)

Uskoro bivši supružnici bračne su zavjete izmijenili 2. kolovoza 2020. godine u kapeli Graceland u Las Vegasu, no ljubav očito nije mogla dugo potrajati.

Orianne se proslavila svojom romansom s danas 70-godišnjim Philom s kojim je bila u braku od 1999. do 2006. godine, a mirili su se nekoliko puta između 2016. i 2019. godine.

Usred svog razvoda s Thomasom, Orianne je i dalje upletena u parnicu s Philom i to zbog oko 40 milijuna dolara vrijednog imanja na Floridi koje su nekada dijelili, no glazbenik se predomislio kada je čuo vijest o njezinu novom braku i odlučio ju je deložirati.

"Izvorni dogovor je bio da ona dobije polovicu vrijednosti kuće. To je bio dogovor koji su sklopili. Ona je sada podigla tužbu i sudac je odlučio da njezin slučaj može ići naprijed", izjavio je njoj blizak izvor za Page Six.

Orianne i Phil prvo su se vjenčali u Švicarskoj u srpnju 1999., pa su se razveli 2008 i ponovno se ujedinili 2015. godine.

Vijest o njezinom najnovijem razvodu dolazi samo tjedan dana nakon što je razgovarala o svom gorkom razlazu s Philom u jednom iskrenom intervjuu u kojem je izjavila da ju je glazbenik natjerao da bude prava ku***.

U razgovoru za The Sun, Orianne je rekla: "Živjeli smo zajedno u Miami Beachu s našom djecom više od šest godina. Bila je to moja kuća koliko i njegova. A kad je saznao da sam se udala jako se naljutio i to je bilo to. Iskreno, tužno je. Jako je tužan način na koji me on prikazuje kao lošu osobu."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene