bitka traje mjesecima

Uspio je izbaciti bivšu iz svoje vile, ali ona se snašla i pripremila mu neka nova iznenađenja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phil Collins već mjesecima vodi bitku na sudu protiv bivše supruge Orianne Cevey, koja se napokon nedavno iselila iz njegove vile u Miamiju, no pripremila mu je nova iznenađenja.

Bivša supruga glazbenika Phila Collinsa prodaje njegove zlatne ploče nakon što ju je on izbacio iz kuće u kojoj su živjeli zajedno. Collins inače posljednjih godinu dana muku muči sa svojom bivšom Orianne Cevey, koja ga je između ostalog i nebrojeno puta prevarila.

Cevey (46) i njezin novi suprug Thomas Bates (31) iselili su se iz Collinsove vile u Miamiju nakon što su dobili rješenje sa suda. U inat glazbeniku, njegova bivša odlučila je prodati njegove vrijedne nagrade, a zlatnu ploču albuma "The Principle of Moments" Roberta Planta, koji je objavljen za Collinsovu diskografsku kuću, prodaje za tek sto dolara.

Osim zlatne ploče Orianne je odlučila prodati torbe i odjeću s potpisom Chanela, kao i dijamantne ogrlice te nekoliko satova Rolex. "Seli se u manji dom i rješava se odjeće i stvari koje joj više ne trebaju. Istina, ima 5000 pari cipela i samo dvije noge, ne može to sve nositi", rekao je njezin glasnogovornik. Dodao je kako se odlučila za princip Marie Condo te se rješava svega što je opterećuje.

Cevey i Collins u braku su bili od 1994. do 2008. godine. Tada su se razišli, no ponovno su obnovili svoju romansu 2016. godine, kada su zaključili da je razvod bio velika greška. Iako se činilo da je sve među njima u redu, Orianne je supruga konstantno varala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene