Srce ne pita

Upoznali su se kad je ona imala 18, a on 44: On kaže da su velike razlike u godinama tradicija u njegovoj obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Bocelli i Veronica Berti upoznali su se na jednoj zabavi kada je ona imala samo 18 godina. Osvojio ju je kada joj je otpjevao ariju.

Slavni operni pjevač Andrea Bocelli (61) i njegova 26 godina mlađa supruga Veronica Berti dane provode ljetujući s obitelji u talijanskom odmaralištu Portofinu. 

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli i Veronica Berti Kao na filmu U 25 godina mlađu suprugu zaljubio se čim ju je upoznao, a ona jednoj stvari kod njega nikako nije mogla odoljeti

Na luksuznu jahtu poveli su kćer Virginiju (8) i Bocellijeve sinove iz prvog braka, pjevača Mattea (22) i pijanista Amosa (25). Neko vrijeme svi su se kupali u moru, a potom su sjeli za stol dok je Andrea zasvirao klavir. 

Supruga talijanskog slavuja Veronica privlačila je pozornost u minijaturnom, svjetlucavom bikiniju u kojem je pokazala istrenirano tijelo. Inače, ona i Andrea u braku su od 2014., a zaljubili su se dok je Berti radila za pjevača kao menadžerica. 

Svojedobno je Bocelli ispričao kako je njihov brak započeo već kada su se upoznali na jednoj zabavi 2002. i kada je ona imala 18, a on 44 godine. On joj je odmah otpjevao ariju, što je nju osvojilo. Godine kada je upoznao Veronicu Andrea se razveo od Enrice Cenzatti (51), s kojom je dobio sinove. 

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", prisjetio se Bocelli upoznavanja sa suprugom. Nikada se nije zabrinjavao njihovom razlikom u godinama i objasnio je kako su velike dobne razlike tradicija u njegovoj obitelji. 

"Između mojih roditelja također je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a dobna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operni pjevač. Dodao je kako je ono što ga najviše povezuje sa suprugom Veronicom upravo glazba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. 100.000 TIMES THANK YOU. We have reached the first goal of 100,000 euros with the Andrea Bocelli Foundation campaign to support the Covid Hospital in Camerino. Now we can donate the 4 lung ventilators which are essential for the intensive care unit. THANK YOU very much to all of you who are giving your contribution to raise the necessary funds to be close to those who are on the front lines right now, called to protect us and take care of us. You can continue to donate at the link in bio.

A post shared by Veronica Berti Bocelli (@veronicabertiofficial) on

Par je 2012. dobio kćer Virginiju i to su proslavili zajedničkom izvedbom ljubavne skladbe "Qualche Stupido". Dvije godine kasnije, 21. ožujka 2014. vjenčali su se u svetištu Madonne di Montenero u Toskani, a taj su datum odabrali jer je tada njihovoj kćeri rođendan. 

Andrea i Veronica žive u Toskani i ove godine posvetili su se kroz njegov humanitarni fond borbi protiv koronavirusa. Inače, talijanski slavuj rekao je da je i sam prebolio tu bolest, kao i njegova supruga, no nije to odmah znao. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene