BLOODSHOT PREMIJERA

Opako dobar Vin Diesel stigao je u kina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ikona akcijskih filmova - Vin Diesel – vratio se na velika platna u novom filmskom ostvarenju Bloodshot.

 Ovih dana održana je i svjetska premijera u Los Angelesu kojoj su prisustvovale glavne zvijezde filma, na kojoj je uz Vina Disela posebna zablistala njegova kolegica Eiza Gonzalez koja u Bloodshotu dokazuje da vrhunski vojnici nisu samo muškarci. Dio atmosfere sa crvenog tepiha pogledajte u našoj foto galeriji. Ovaj akcijski SF spektakl snimljen je prema istoimenom bestseler stripu, a filmska inačica se u domaćim kinima i IMAX-u prikazuje od 12. ožujka, i u 4DX i MX4D formatima.

Pogledaj i ovo showbuzz on je imao tremu! Fani Stipković objavila fotku s holivudskim snagatorom kojeg je oborila s nogu: "Zbog tvoje ljepote sam nervozan"

U svojoj najnovijoj filmskoj ulozi Vin Diesel je i dalje opaka faca. U filmu on predstavlja najveće ljudsko ostvarenje svih vremena, neuništivo oružje, neosporivi dokaz najvećeg čovjekovog napretka. U njegovim venama teče tehnologija koja mu daje nevjerojatnu snagu i sposobnost izlječivanja. On je jednostavno neuništiv a film vrhunska akcija koju smo čekali.

Film Bloodshot prati Rayja Garrisona, poginulog vojnika kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies koja proizvodi oružje, uz pomoć posebne nanotehnologije – uskrsnula. S vojskom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila snage – jači nego ikada i s mogućnošću samo-izlječivanja. Ali nove sposobnosti imaju svoju cijenu. Njegovo tijelo i um kontrolira korporacija koja ga je oživila. Ray sada, pateći od potpunog gubitka pamćenja i prožet nizom zapanjujućih novih sposobnosti, pokušava otkriti vlastiti identitet, razliku između prave istine i manipulacije iza koje stoji korporacija. U tome mu pomaže tim ostalih ‘nadograđenih’ kolega vojnika tajnog naziva Chainsaw.
Film Bloodshot nastao je prema istoimenom stripu izdavača “The Valiant Comic Book”. Redatelj filma je David S. F. Wilson, a osim Vina Diesela u filmu glume Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell i Guy Pearce.

Bloodshot u kinima,
u IMAX, 4DX i MX4D formatima
od 12. ožujka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene