podrška kaubojima

Naše ljepotice okupirale tribine finala Europskog rukometnog prvenstva, Olja Vori blista u navijačkom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olja Vori stigla je na finalnu utakmicu Europskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske.

Brojne hrvatske ljepotice okupirale su Tele 2 Arenu u švedskom Stockholmu gdje se igra finale Europskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske.

Među njima se našla i supruga našeg bivšeg reprezentativca Igora Vorija, uvijek atraktivna Olja Vori koja svojim pomno odabranim kreacijama plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Tako je za finale odabrala neizostavne crveno-bijele kockice, točnije sako ispod kojeg je odijenula majicu s hrvatskim grbom, suknju identičnog uzorka, a sve je upotpunila kockastom maramom oko vrata i trakom u kosi.

Njezin suprug je nekadašnji kapetan Hrvatske rukometne reprezentacije, a danas obnaša titulu direktora Hrvatskog rukometnog saveza, a Olja mu jedna od najvećih podrška u poslu kojim se bavi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Richie i Paris Hilton (Foto: AFP) Nicole Richie i Paris Hilton (Foto: AFP) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: AFP) +1 Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Koga ona zavarava: Demantira sve plastične operacije, ali ova fotografija dokazuje baš suprotno

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene