Samo radno

Sevkina svekrva podijelila dio atmosfere iz njihovog doma u vrijeme korone i pokazala što pjevačica radi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Igor Kojić nalaze se u samoizolaciji s Draganom Kojićem Kebom i Oljom Kojić u Beogradu.

Severina i njezin suprug Igor Kojić posljednjih tjedan dana borave u Beogradu, u njegovu obiteljskom domu u kojem žive i njegovi roditelji Dragan i Olja Kojić.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Njih četvero zajedno provode vrijeme u samoizolaciji u vili koja se nalazi na Bežinskoj kosi, koja slovi kao elitni beogradski kvart, a u njemu žive i Lepa Brena te Saša Popović.

Dio atmosfere iz doma Kojićevih podijelila je Olja Kojić, koja je na profilu na Instagramu objavila video koji prikazuje Severinu kako pažljivo čisti dezinfekcijskim sredstvom površine u stanu.

"Snajka u doba korone", napisala je Olja uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic) on

"Snajka, ponosna joj majka", "Tako rade prave snajke, bravo", "Lutka draga", "Oooo, svaka čast", "Dalmatinka, Dalmatinka", napisali su Oljini pratitelji u komentarima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene