bome...

Pojavila se s dekolteom kakav ni kod njezinih iskusnih kolegica nismo vidjeli, a ovu haljinu teško je riječima opisati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliviju Rodrigo nazivaju najvećom zvijezdom generacije Z, a ova mlada pjevačica na crvenom se tepihu pojavila u jako riskantnoj haljini.

Mlada pjevačica Olivia Rodrigo riskantnom je haljinom na gala večeri u Los Angelesu u drugi plan bacila baš sve kolegice koje su prošetale crvenim tepihom.

18-godišnja Olivia pojavila se u pripijenoj crnoj haljini, a sve su oči bile uprte u nju zbog dekoltea. Teško je i opisati oblik proreza na prsima koji je njezina haljina imala, a svi su odmah komentirali kako bi se rijetki usudili izaći iz kuće u takvom izdanju. Samo jedan krivi pokret i Olivia bi pokazala grudi, no ona je ponosno koračala bez greške.

Kombinaciju je upotpunila cipelama na visoku potpeticu, a kosu je svezala u punđu, dok su joj dva pramena padala niz lice. O njezinoj haljini zasigurno će se još danima pričati, no mlada pjevačica ima previše posla da bi se obazirala na takvo nešto.

Naime, nakon radnog ljeta tijekom kojeg je nastupala gdje god je mogla, Rodrigo nastavlja s promocijom svojeg prvog albuma "Sour", koji je nedavno ugledao svjetlo dana. Nazivaju je najvećom zvijezdom generacije Z, a njezine pjesme na YouTubeu imaju po preko 150 milijuna pregleda.

Mlada pjevačica karijeru je započela kada joj je bilo tek 12 godina, a glumila je i u jednoj seriji za mlade. Najveći uspjeh ostvarila je tijekom pandemije zahvaljujući društvenoj mreži TikTok, a brojni kritičari predviđaju kako je blistava karijera tek ispred nje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević +6 Matan Vukčević Celebrity Zbog ovog muškarca javno se oglasio čak i Thompson, snažna poruka koju je poslao svojim performansom sve je dobro uzdrmala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene