vjeruje u prirodnu medicinu

Zvijezda kultne komedije izjavila da se neće cijepiti protiv korone, svoj stav zbog kojeg su je neki ismijali ponovila je i njezina kći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivia Newton-John prvi put je saznala da ima rak dojke 1992., a vratio joj se 2013. i 2017., a kao i njezina kći Chloe Lattanzi naklonjena je prirodnoj medicini.

Zvijezda kultnog mjuzikla "Briljantin" Olivia Newton-John (72), koja se godinama bori s karcinomom dojke, otkrila je da se neće cijepiti protiv koronavirusa. 

Pogledaj i ovo showbuzz A tek su joj 34 godine Nikome nije jasno zašto je kći poznate glumice potrošila milijune na plastične operacije i uništila prirodnu ljepotu

Dok je sve veći popis slavnih koji su se pohvalili cijepljenjem i među njima su Martha Stewart, Joan Collins, Anthony Hopkins i Samuel L. Jackson, Olivia odbija to učiniti jer je naklonjena prirodnoj medicini, piše Daily Mail

"Neću to učiniti u ovom trenutku, ne", rekla je poznata glumica i glazbenica koja je u četvrtom stadiju karcinoma dojke. S teškom bolešću se bori skoro 30 godina. Naime, Oliviji je karcinom prvi put dijagnosticiran 1992. godine, a drugi put s njim se suočila 2013. godine. 

Ponovno joj se vratio 2017. kada su liječnici ustanovili da joj se rak dojke proširio na leđa. Podvrgnula se terapiji, a okrenula se modernoj medicini te konzumira lijekove na prirodnoj bazi. Iz prehrane je potpuno izbacila šećer, a da bi ublažila fizičku bol, konzumira marihuanu.

Olivijin suprug s kojim je u braku od 2008., John Easterling, na njihovu ranču u Santa Barbari uzgaja kanabis samo za nju. "Bol je ponekad neizdrživa", naglasila je nekoliko puta. Ne znam koliko mi još vremena ostaje, ali moram uživati u životu. Pojest ću keks, ako mi se jede. Popit ću šalicu čaja, ako budem htjela ili čašu vina, jer je uživanje u životu dio procesa zacjeljivanja", rekla je Newton-John u rujnu 2018.

Da se neće cijepiti, izjavila je i Olivijina kći Chloe Lattanzi (34) koju je dobila s bivšim mužem, glumcem Mattom Lattanzijem (62) za Herald Sun.

"Nisam protiv cijepljenja nego ne želim stavljati živu i pesticide, kojih ima u puno cjepiva, u svoje tijelo. Za mene je prava medicina ona koja dolazi od planeta Zemlje. Mislim da ljudi vjeruju u cjepiva jer im doktori kažu da su sigurna, tako sam i ja nekad", objasnila je Chloe koja ima farmu medicinskog kanabisa u Oregonu sa svojim dečkom Jamesom Driskillom. 

Chloe, koja nema znanstvenih ni medicinskih kvalifikacija, kaže da je napravila svoje istraživanje i vjeruje da cjepiva nisu sigurna. "Kada bih mogla unijeti ljekovite biljke, učinila bih to radije nego da mi ubrizgaju toksine", istaknula je. 

Inače, Chloe je ranije naljutila javnost svojom teorijom zavjere o pandemiji koronavirusa koju je istaknula na Twitteru i Facebooku i prozvana je licemjerkom. 

"Prirodna medicina spasila je život mojoj majci, stoga ja pripadam toj strani. Ne republikanskoj. Ne demokratskoj. Što napravite kada ne spadate unutar okvira? Kada ste vegani, uživatelji kanabisa, pripadnici LGBT zajednice. Nosim masku u zatvorenim prostorima", dio je njezinih riječi.

Chloe je obrisala originalnu objavu nakon što su ju napali da je licemjerna jer je, prema pisanju američkih medija, potrošila oko 550.000 dolara na plastične operacije. Tvrde da je nekoliko puta sređivala nos, imala zahvate na grudima, stavljala botoks i dermalne filere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)

"Chloe ne vjeruje u znanost niti doktorima, ali vjeruje u plastične operacije. Koja licemjernost. Makni se, curo, to nema smisla", "Pitam se koji prirodni lijek se koristi za uspavljivanje i održavanje anestezije tijekom kozmetičkih zahvata? I kako se smanjuje bol tijekom oporavka?", "Ozbiljno? Cjepiva su puno sigurnija nego sve operacije koje je napravila svom licu i tijelu", "Protiviti se cjepivu ne znači ubrizgavati kemikalije u svoje lice", ismijali su pjevačicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene