Ima veze s hlačama

Bivša misica objavila fotku zbog koje se mnogi pitaju nosi li donje rublje, a usput se i našalila na vlastiti račun

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivia Culpo objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u tunici ispod koje nije nosila donje rublje, pa se našalila na vlastiti račun.

Manekenka i bivša Miss Universe 28-godišnja Olivia Culpo odlučila se našaliti na račun svog oskudnog outfita kojeg je podijelila na Instagramu gdje ju prati 4,7 milijuna obožavatelja.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) Kako joj odoljeti? Prije nekoliko godina je i službeno proglašena najljepšom, a sada je sve podsjetila na svima dobro poznate i omiljene prizore

Slavna ljepotica objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u bijeloj tunici s prorezima sa strane, ispod koje čini se uopće nije nosila donje rublje, što je raspametilo njezine obožavatelje koji su to prvo primijetili.

"Tražim svoje hlače", napisala je Olivia uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

"Ah, savršena si", "Božica ljepote opet rastura", "Hvala ti na ovome", "Oduzimaš nam dah", "Lijepa si, ne trebaš hlače", "Hlače bi ti uništile outfit", "Kakva ljepotica", "Ovo je fotografija godine", "Tvoj smisao za humor čini te još ljepšom", "Pogledajte samo te noge", "Tražiš hlače ili donje rublje", "Nadam se da ih nećeš pronaći", samo je dio komentara obožavatelja koji su joj pristigli sa svih strana svijeta.

Olivia se vratila poslovnim obavezama nakon što je odmarala u meksičkom Cabo San Lucasu, odakle je objavljivala fotografije u bikinijima i hvalila se manekenskom linijom zahvaljujući kojoj je postala jedna od najpopularnijih u modnoj branši.

U SAD-u se proslavila 2012. godine kada je pobijedila na izboru za Miss Rhode Islanda, a iste je godine bila proglašena i Miss SAD-a. Bila je i natjecateljica na izboru za Miss Universe gdje je također pobijedila.

Od tada je krasila mnoge naslovnice i bila zaštitno lice poznatih svjetskih brendova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene