Poslala divnu poruku

Olivera Balašević objavila dirljivi film u kojem se pojavljuje i njen pokojni muž Đorđe: "Zaplakala sam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Balašević objavila je crtani film "Čađava bajka" u kojem je ona glavni lik i govori o dijelu njezina života, a u njemu se pojavljuje i njen pokojni muž Đorđe Balašević.

Olivera Balašević nastavila je s radom 50 dana nakon gubitka supruga, legendarnog pjevača Đorđa Balaševića. 

Pogledaj i ovo showbuzz Na meti uvreda! Olivera Balašević vratila djevojačko prezime i razbjesnila Đoletove fanove, pa morala sve objašnjavati!

"Da ne bude zabune, moje djetinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a sretne kad se žive. Siromašnu djecu, svom srećom, žale svi osim siromašne djece. Mislim da je moje najveće bogatstvo bilo to što tad nisam ni pomišljala na siromaštvo, a ni kasnije ga nikad nisam vidjela kao neko veliko zlo. Naprotiv, upoznavši i najudaljenije planete sazvježđa, počevši od djece uz koju sam učila škole, pa sve do djece koje sam u školi podučavala, shvatila sam da je ponekad mnogo teže izaći na kraj sa izobiljem, nego sa oskudicom", podijelila je Olivera odlomak iz knjige "Planeta Dvorište" u kojoj je otkrila detalje svog života.  

Spisateljica je otkrila i da je objavila crtani film "Čađava bajka", kojeg je ona režirala, na svom YouTube kanalu, a oduševio je njezine pratitelje baš kao i citat iz njene knjige. Glavni lik animiranog filma je sama Olivera i mogu se vidjeti scene u kojima radi na svojim gimnastičkim vještinama, upoznaje Đorđa Balaševića, piše svoju "Planetu Dvorište", a na kraju su na nebu simbolično dvije zvijezde. U njemu nema riječi i čuje se tek glazba. 

"Priča koja nije suvremena, ali je za sva vremena", piše na kraju filma. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic)

"Veoma dirljivo", "Predivno", "Istina", "Samo u dvije minute je toliko toga rečeno, predivno i nježno. Hvala Vam", "Draga Olja, estetika i emocija podseća na Malog princa. A zaplakala sam se kad se pojavi animirani Đole..I dvije zvijezde na kraju...", "Ova bajka je stvarno bajka, vrijedna i dira direktno u srce. Emocije koje kada ovo gledam i dok čitam su posebne, i neću biti skromna i usudit ću se možda po malo ne tako vješto da kažem svi smo mi po malo junak iz ove bajke... I da ako mene pitate ovo je djelo nad djelima", komentirali su Oliverini pratitelji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene