U 61. kao djevojčica

Supruga Đorđa Balaševića pokazala što radi, no pozornost je ukralo nešto sasvim drugo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, nedavno je napravila profil na Instagramu, a objavljuje fotografije iz svakodnevice.

Glumica Olivera Balašević (61) svojim objavama na Instagramu osvojila je naklonost pratitelja, a mnogi se dive njezinu mladolikom izgledu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Na meti uvreda! Olivera Balašević vratila djevojačko prezime i razbjesnila Đoletove fanove, pa morala sve objašnjavati!

Supruga poznatog glazbenika Đorđa Balaševića pokazala je kako boji njihovu obiteljsku kuću u Novom Sadu i uz fotografiju stavila citat iz svoje knjige "Planete dvorište". No pratiteljima je za oko zapelo kako Olivera u 61. dobro izgleda i kako ima noge na kojima bi joj pozavidjele i mnoge mlađe žene. 

"Predivna Olivera", "Majka, žena, domaćica, pisac", "Kao djevojčica", "Kaže moja petogodišnjakinja: 'Vrati da vidim curu... kako je lijepa", "Uvijek bila zgodna, prelijepa, a ovo je dokaz da su godine samo broj...", komentirali su. 

Glumica je nedavno otvorila profil na Instagramu i na njemu promovira svoju knjigu "Planeta dvorište" te objavljuje fotografije iz svakodnevice, no ni na jednoj nema njezina muža. Oliveri često pratitelji pišu kako je ljepša što je starija, da izgleda upola mlađe te da je najljepša baka u Novom Sadu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"-Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi... Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže... A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret - pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… Tetka Anča je slušala netremice i skrušeno držeći varjaču u ruci kao da je nikada više neće odložiti. Ona je mnogo bolje od mene znala kako je mladoj neudatoj ženi tad moglo biti i samo je u jednom trenutku smireno smakla zahuktalu šerpu sa plotne odredivši da ništa u ovom trenutku nije važnije od vremena o kome mama priča. Njena Pelka bila je za nju oličenje opstanka i žudnje za životom, svesna težine borbe koju je vodila sa sobom pokušavajući da spreči jedan novi život da proklija." Planeta Dvorište, str. 231. #planetadvorište

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

Inače, Olivera je u braku s glazbenikom Đorđem gotovo 40 godina te imaju troje djece, a mužu je i producentica i menadžerica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Transformacija dječje zvijezde šokira javnost: Nekad najdraža slatkica uopće ne mari za izgled i dojam koji ostavlja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene