ne gubi nadu

Oliver progovorio o opakoj bolesti: "Sve je još neizvjesno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliver Dragojević ne posustaje u borbi protiv opake bolesti. Za srpske medije otkrio je kako se trenutno osjeća.

Tužna vijest nedavno je zatekla brojne obožavatelje Olivera Dragojevića. Legendarnom glazbeniku prije mjesec dana dijagnosticiran je tumor na plućima. Oliver trenutno vodi bitku za zdravlje, a o svom zdravstvenom stanju nerado govori. Ipak, za srpski Blic pjevač je otkrio kako se trenutno osjeća i kako izgledaju njegovi dani nakon što ga je život suočio s teškom dijagnozom.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

"Ležim, gledam televiziju, tako sada izgledaju moji dani. Dobro sam, idem dalje. Moram gurati dalje. Vidjet ćemo kako će proći druga kemoterapija. Sve je još jako neizvjesno i ne zna se što će biti", rekao Oliver za Blic.

Svoje dijagnoze, kaže, nije se uplašio. "Kao svi ljudi, energija mi je normalna, ne bojim se. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da ustraje i da gura dalje", dodao je pjevač kojem trenutno najveću podršku pruža supruga Vesna.

Smeta mu i što je javnost toliko zainteresirana za njegovo stanje. "Ne znam zašto javnost toliko zanima moje zdravstveno stanje. Imam neki život koji je privatan i tako želim da bude, ali to više nije privatno jer se toliko piše o mojoj bolesti. Što će ljudima to da čitaju o mojoj bolesti, toliko njih ima bolesnih", kazao je Oliver svima zahvalio na brizi i poručio da jedino što mu sada treba je mir.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene