objavili organizatori

Oliver iznenada otkazao koncert na koji je najavio da stiže: "Ne smije se izlagati naporu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je još do nedavno najavljivao da stiže u Frankfurt Oliver je koncert morao otkazati zbog svog stanja.

Još u ponedjeljak ujutro Oliver Dragojević tvrdio je da stiže 11. studenog u Frankfurt na tradicionalan koncert Hrvatske noći. Brojni obožavatelji legendarnog pjevča s oduševljenjem su pozdravili njegov borbeni duh. No, već istu večer organizatori koncerta objavili su da Oliver zbog svog zdravstvenog stanja ipak ne dolazi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

"Teška srca Vam moramo saopćiti da se naš dragi Oliver Dragojević zbog zdravstvenog stanja ipak ne smije izložiti naporima nastupa. Prije svega mu želimo puno snage i potpuno ozdravljenje! U mislima i molitvama smo uz našeg prijatelja i legendarnog umjetnika. Oliver Vas sve puno pozdravlja i želi Vam nezaboravnu feštu, te obećaje da će biti opet s nama iduće godine na HRVATSKOJ NOĆI 2018.", objavili su organizatori na svojoj Facebook stranici.

 

Otkrili su i da umjesto njega u Fraport Arenu stiže Petar Grašo. "Budući da naš dragi Oliver neće moći nastupiti, želimo vam ovim putem objaviti da će nas u ime Olivera zabavljati Petar Grašo. Oliveru od sveg srca i Boga dano želimo dobar i brzi oporavak i radujemo se njegovom nastupu u 2018. godini na Hrvatskoj Noći", stoji u objavi.

Podsjetimo, Oliver je prije dva tjedna nastupio po prvi puta nakon objave teške dijagnoze. Oduševio je prepuni splitski HNK i za svoj nastup zasluženo pobrao ovacije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene