Svaka čast!

Nije posustao unatoč bolesti: Oliver se vraća na scenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni Oliver Dragojević uskoro će ponovno zapjevati. I to na humanitarnom koncertu u društvu svojih prijatelja.

Unatoč bolesti koja ga je zadesila Oliver Dragojević ne posustaje. Legendarni glazbenik vraća se na scenu i sa svojim prijateljima priprema se za humanitarni koncert. Oliver će naime 15. listopada nastupiti u splitskom HNK-u povodom 50 godina djelovanja Županijske lige za borbu protiv raka. Pozornicu će dijeliti sa Zlatanom Stipišićem Gibonnijem, Tedijem Spalatom i Marijanom Banom, piše Jutarnji list.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

Podsjetimo, Oliver se prije dva mjeseca suočio s teškom dijagnozom, no optimizam ga nikada nije napustio. "Dobro se držim. Što je, tu je. Kreću pretrage pa ćemo vidjeti što dalje. Pretrage će biti rutinske kao i kod svih drugih ljudi. Kasnije ćemo vidjeti kakva će biti terapija. O kojoj se dijagnozi radi, ne želim govoriti. To je osobna stvar i o tome razgovaram samo sa stručnjacima. Nemam crnih misli. Dobro se osjećam pa ne vidim nikakav problem. Samo hrabro'', kazao je tada Oliver za DNEVNIK.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene