Bude nostalgiju

Fotografije iz prošlosti koje dokazuju koliko je Oliver bio omiljen među svojim kolegama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oliver Dragojević nije bio samo talentirani glazbenik, već i čovjek omiljen među estradnim kolegama.

"Morski vuk" Oliver Dragojević u nedjelju je u 71. godini izgubio bitku s karcinomom te ostavio u velikoj tuzi obitelj, prijatelje te brojne kolege kojima je bio mentor, uzor, ali i prijatelj.

Pogledaj i ovo showbuzz Velika tuga Prekrasnim porukama od Olivera se opraštaju kolege i prijatelji: "Bio si najveći, a najskromniji"

Otkad se saznalo da nas je napustila jedna od najvećih glazbenih legendi na ovim prostorima, njegovi kolege oproštaju se od njega dirljivim porukama koje baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Među prvima su to učinili Tony Cetinski, Franka Batelić, Goran Karan, Marko Tolja, Saša Lozar i Danijela Dvornik, no sigurni smo kako će tijekom dana biti još mnogo onih koji će prerano preminulom kolegi i prijatelju htjeti javno uputiti lijepe riječi kako bi pokazali koliko su ga cijenili.

A da je Oliver bio skromna duša u čijem su društvu mnogi domaći glazbenici obožavali provoditi vrijeme, kao i pjevati na pozornici, podsjećaju nas brojne fotografije iz prošlosti koja su nas u trenu vratile u dobra, stara vremena.

Počivao u miru, legendo!

 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene