ozbiljan izraz lica

Ognjen Vukojević prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu, pogledao utakmicu s Eduardom da Silvom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor su se vjenčali u listopadu 2016. godine i imaju sina Luku, a prošlog su mjeseca privlačili pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji.

Prije nekoliko dana se pojavila vijest da se umirovljeni nogometaš Ognjen Vukojević i bivša misica Andreja Ćupor razvode, nakon što se ona iselila iz njihovog stana na Tuškancu. Ćupor je nakon toga na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime i nema više njegovo.

Pogledaj i ovo showbuzz puklo nakon incidenta Bivša misica jednim potezom dala naslutiti kraj njenog braka s Ognjenom Vukojevićem

Vukojević se prvi put pojavio u javnosti od navoda o razvodu, a u utorak je bio na utakmici Gorice i Hajduka. Bio je u društvu Eduarda da Silve, a sjedio je prekriženih ruku te je cijelo vrijeme imao ozbiljan izraz lica.

Ognjen i Andreja su se inače vjenčali u listopadu 2016. godine i imaju sina Luku, a prošlog su mjeseca privlačili pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji. Naime, umirovljeni nogometaš prijetio je supruzi, njezinoj majci i sestri u alkoholiziranom stanju tijekom obiteljske svađe. Andreja je odbila svjedočiti, pa je prijava odbačena, a Ognjen se oglasio pisanom izjavom.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon što su ga priveli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene