"Težak izraz"

Odvjetnik Marka Perkovića Thompsona: "Nije istina da su Thompsonovi koncerti zabranjivani u Njemačkoj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se navodilo da su koncerti Marka Perkovića Thompsona u Njemačkoj zabranjivani, odlučili smo nazvati pjevačevog odvjetnika Davorina Karačića kako bi nam objasnio o čemu je riječ i od kuda su se pojavile informacije o zabrani.

"Niti jedan koncert Marka Perkovića Thompsona u Njemačkoj nikada nije bio zabranjen“, rekao nam je njegov odvjetnik Davorin Karačić te dodao kako ne postoji niti jedna odluka vlasti u Njemačkoj koja bi na temelju svoje nadležnosti i ovlasti zabranila održavanje koncerta Marka Perkovića Thompsona.

Pogledaj i ovo Marko Perković Thompson poslije teškog perioda Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

Napominje kako je bilo više slučajeva opstrukcije nastupa, prijetnji prema davateljima dvorana, kojima se pokušalo utjecati da se njegovi koncerti ne održe, otežavanje nastupanja i slična djelovanja nedobronamjernih ljudi, koji su, kaže, imali za posljedicu odgode koncerata, no da u sadržajnom smislu nikada nije došlo do zabrane bilo kojeg koncerta Marka Perkovića Thompsona u Njemačkoj.

"Izraz zabrana je posebno težak izraz i tim izrazom se želi reći da je onaj kome se nešto zabranjuje društveno opasna osoba. A ocijeniti nekoga društveno opasnom osobom, usmjereno je prema nanošenju štete“, rekao nam je Karačić i dodatno pojasnio:

"Izraz zabrana sadržajno znači odluku nekog tijela vlasti, koje takvom odlukom želi spriječiti određeno događanje, a svako nepoštivanje takvog sprječavanja odnosno zabrane predstavljalo bi kažnjivo djelo.

Kako u tom smislu ne postoji ni jedna odluka bilo kakve vlasti u Njemačkoj koja bi na temelju svoje nadležnosti i ovlasti zabranila održavanje koncerta Marka Perkovića Thompsona, predmetni navodi predstavljaju klevetničke navode kojima se narušava čast i ugled Marka Perkovića Thompsona".

Karačić vjeruje kako su neki mediji ovo naveli bez provjeravanja, no da su neki mediji to namjerno objavili s ciljem narušavanja ugledi i časti pjevača.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) +7 Rihanna (Foto: AFP) Celebrity "Barbadoška zločesta cura" i službeno je najbogatija glazbenica: ''Nikad nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene