problemi

Holivudski zavodnik tužio tabloid zbog optužbi pa otkrili brutalne poruke koje je slao o svojoj ženi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na predraspravnom ročištu otkriveno je kako je odvjetnički tim Johnnyja Deppa "slučajno" pustio preko 70.000 poruka koje je glumac pisao.

Holivudski miljenik žena Johnny Depp na sudu je s britanskim časopisom The Sun zbog članka u kojem su naveli da je glumac bio nasilan prema svojoj bivšoj ženi Amber Heard.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Daily Mail javlja kako su na sudu na vidjelo izašle SMS poruke u kojima je Depp napisao kako bi "utopio i zapalio svoju suprugu i onda se seksao s njezinim truplom". Na predraspravnom ročištu otkriveno je kako je Deppom odvjetnički tim "slučajno" pustio preko 70.000 poruka koje je glumac pisao.

Odvjetnički tim koji na sudu brani News Group Newspapers u čijem je vlasništvu The Sun kaže kako bi poruke mogle jako naštetiti Deppovom slučaju. Ističu da je među porukama i ona koju je Depp poslao glumcu Paulu Bettanyju u studenom 2013. godine u kojoj je napisao "spalimo Amber".

"Vrijeđa sve koji joj se približe, ali ja ne želim svij bijes ispoljavati na osobu koju volim. Nisam taj čovjek", napisao je Depp u jednoj od poruka. Njegov odvjetnik je istaknuo kako su poruke važne jer pokazuju da Depp nije bio pod utjecajem alkohola u vrijeme napada za koji ga Amber Heard optužuje, a ona je tvrdila da je bio pijan.

Među brojnim porukama koje su procurile izašlo je mnogo detalja o situacijama za koje Heard tvrdi da ju je Depp vrijeđao i tukao. Najviše je bio ljut na sebe, a htio se riješiti ovisnosti, tvrde odvjetnici. Ističu kako ne postoji niti jedan dokaz da je Depp prema svojoj bivšoj supruzi bio nasilan. Svjedoci su na sudu rekli da Depp nije nikada udario svoju suprugu te da su sve optužbe lažne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene