Tužan dan

Suze na posljednjem ispraćaju Mire Vidovića, brojni poznati došli se oprostiti od voljenog suradnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Zagrebu je održan posljednji ispraćaj glazbenog producenta Mire Vidovića.

Mnoge domaće zvijezde i glazbenici danas su se na zagrebačkom Krematoriju posljednji put oprostili od cijenjenog glazbenog producenta Mire Vidovića koji je preminuo u 55. godini života nakon duge i teške bolesti.

Među poznatim licima između ostalih stigla su Nina Badrić, Edo Maajka, General Woo, Target, Baby Dooks, Matija Dedić, Miroslav Škoro, članice ženske grupe Divas koje su se od kolege oprostile i pjesmom, kao i mnogi drugi prijatelji, kolege i članovi obitelji koji nisu krili tugu.

Miro Vidović je u glazbenim krugovima bio poznat kad voditelj Morris studija u kojem su svjetlo dana ugledali neki od najznačajnijih glazbenih albuma hrvatske hip hop scene, poput onoga "Vrućina gradskog asfalat" Tram 11, "Slušaj mater" Ede Maajke, "Lovci na Šubare" Bolesne braće ili pak "Male stvari" Elementala.

U njegovom su se studiju stvarali i albumi Olivera Dragojevića, Damira Urbana, Nine Badrić, Dine Dvornika, Severine, Maksima Mrvice, Tereze Kesovije, Vanne, Darka Rundeka i mnogih, mnogih drugih.

Miro je bio zaslužan i za otkrivanje 2Cellosa koji su stekli svjetsku slavu.

"Uvijek kažem da su oni otkrili mene, a na ja njih" izjavio je jednom prilikom u intervjuu za Jutarnji list.

Miro Vidović odrastao je u Vukovaru, tamo je pohađao glazbenu školu i učio svirati gitaru. U vrijeme ratnih početaka studirao je vanjsku trgovinu na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a potom je otišao u Njemačku gdje je zarađivao svirajući gitaru na ulici.

Morris studio osnovao je 1997. godine koji je do danas stekao titulu jednog od najuspješnijih glazbenih studija u zemlji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Mislili su da se neće smiriti, a onda mu je srce osvojila 15 godina mlađa ljepotica koju ne ispušta iz ruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene