sve za ljubav

Ipak je Meghan iza svega: Otkrili pravi razlog zbog kojeg su se Harry i obitelj odlučili preseliti u Kanadu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvor blizak princu Harryju i Meghan Markle tvrdi kako je odluka o selidbi u Kanadu isključivo njegova jer je shvatio da ona nikada ne bi dobila pravu priliku u Velikoj Britaniji.

Izvor blizak princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle otkrio je kako je princ "došao do svog limita" prije nego što je odlučio s obitelji se preseliti u Kanadu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Harry i Meghan u siječnju ove godine objavili su da se povlače s kraljevskih dužnosti, a s krajem mjeseca ožujka ostaju i bez svojih kraljevskih titula.

"Nakon što je postalo jasno da Meghan nikada neće dobiti pravu priliku u Velikoj Britaniji, Harry je 'pukao'. I dalje tvrdi kako je odluka o selidbi u Kanadu krenula isključivo od njega", tvrdi izvor.

Ranije su u javnost izašle informacije kako se kraljevski par odlučio preseliti u Kanadu kako bi sina Archieja zaštitio od negativnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Njegovi prijatelji ispričali su kako Harry jako dobro zna kako je to odrastati pod svjetlom reflektora, a svom sinu želi dati priliku da djetinjstvo provede u mirnijem okruženju.

Harry i Meghan trenutačno su u samoizolaciji u Kanadi, a princ je iznimno zabrinut za svoju baku, kraljicu Elizabetu, i cijelu svoju obitelj zbog pandemije koronavirusa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elin i Ivica Kostelić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Presladak prizor supruge Ivice Kostelića i blizanki starih tek nekoliko dana, podijelili prvu fotku kćerkica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene