Dobila obavijest

Odbačena kaznena prijava protiv Severine radi kaznenog djela prijetnje, nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Kojić je od Općinskog državnog odvjetništva dobila obavijest od 15.03.2021. godine o odbačaju kaznene prijave zbog kaznenog djela prijetnje.

U internetskom izdanju od 15.05.2020. godine

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/severina-kojic-provela-dva-sata-na-ispitivanju-u-policijskoj-postaji-u-zagrebu---605606.html,

prenešena je vijest iz drugih medija da je Ljiljana Klinger, ravnateljica osnovne škole Matija Gubec, podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje protiv Severine Kojić.

Severina Kojić je od Općinskog državnog odvjetništva dobila obavijest od 15.03.2021.g. o odbačaju kaznene prijave zbog kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, Rješenjem Općinskog
državnog odvjetništva od 29. lipnja 2020.g broj: KP-DO-3339/20.

U skladu s člankom 40., 41. i 55. st. 1. i 2. Zakona o medijima, o medijima obavještavamo javnost da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, radi kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva od 29. lipnja 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 “jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela.”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene