optička varka ili?

Ova je fotografija pokrenula lavinu komentara i zasjenila njenu luksuznu proslavu 40. rođendana na tropskom otoku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ponovno se suočava s raspravom o njezinom lijevom stopalu koje je pokrenulo veliku raspravu.

Kim Kardashian pohvalila se nizom fotografija s luksuznog putovanja na tropski otok za svoj 40. rođendan, no samo je jedna zaokupila njezine obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Naime, na slici na kojoj reality zvijezda hoda u japankama pokraj najbolje prijateljice, tv ličnosti La La Anthony čini se da ima šest nožnih prstiju na lijevom stopalu. Kimini obožavatelji su pokrenuli raspravu o tome na Twitteru, a jedan, koji je to započeo, čudio se što to nije postala odmah glavna tema. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now that I have your attention...this a reminder to VOTE. 6 days.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Zašto nije postalo aktualno to da Kim ima šest prstiju na jednoj od njenih fotografija?", upitao je. Raspravi se ubrzo priključilo puno ljudi. 

"Jedina stvar koju ću braniti na njoj je to da ima široko stopalo pa se čini kao da ima šesti prst. To je jedna od stvari koja nam je zajednička", "U redu, ali zašto Kim ima šest prstiju?", "Zaista izgleda kao da ima šest prstiju. Pa polidaktil je, koga briga?", komentirali su obožavatelji reality zvijezde. 

Kardashianka je tu pozornost iskoristila da pozove pratitelje, kojih ima 190 milijuna na Instagramu, da odu glasovati na izborima za američkog predsjednika. "Sada kada imam vašu pozornost...podsjećam na glasovanje. Šest dana", napisala je. 

Inače, već se o istoj temi raspravljalo prošlog mjeseca, a tada je Kim prekipjelo i snimila je Instagram storyje na kojima je pokazala svoje stopalo i brojila nožne prste. "Svi misle da imam šest prstiju i to je zaista ludo", rekla je Kardashianka. Istaknula je da kada se stisne donji dio i onaj sa strane njezinog stopala onda se to tako čini. 

"Ne znam zašto, ali tako izgleda. Nadam se da je to odgovor na pitanje o šestom prstu", rekla je Kim na kraju videa. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput u čipkastom donjem rublju pokazala trudnički trbuščić: "Veselim se svakom centimetru života u sebi..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene