Komentari su razni!

Ubrzo nakon intervjua obavljena dosad neviđena fotografija Meghan i Harryja sa sinom Archiejem: ''Zapanjujuće!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Crnobijelu fotografiju Meghan Markle i princa Harryja sa sinom Archiejem je objavio Misan Harriman baš kao i sliku kojom je par otkrio na Valentinovo da očekuje drugo dijete.

Meghan Markle i princ Harry odradili su intervju s Oprah Winfrey koji je imao veliki odjek u javnosti, a ubrzo nakon što su izašli njegovi detalji, objavljena je i dosad neviđena fotografija para.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

"Kakva predivna vijest na Međunarodni dan žena. Čestitam vam, prijatelji i Harry, dobrodošao u klub očeva djevojčica", napisao je fotograf Misan Harriman na Instagramu uz sliku supružnika. 

Na crnobijeloj fotografiji princ Harry grli sleđa Meghan koja u naručju ima njihovog sina Archieja, a vidljiv je njezin poveći trudnički trbuh. Objavu je lajkalo više od 90.000 ljudi dok Harrimana na Instagramu prati nešto manje od 80.000. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Komentari su uglavnom bili pozitivni. "Obojica traže sklonište kod Meghan", "Budite sretni Meghan i Harry", "Kako slatko", "Koliko ljubavi", "Kakva divna fotografija", "Ovo je zapanjujuća fotografija, Misan. Tako je lijepa i iskrena", istaknuli su korisnici Instagrama. 

Harriman je zaslužan i za fotografiju kojom su Meghan i princ Harry za Valentinovo objavili da očekuju drugo dijete. Na crnobijeloj slici Markle leži na travi i drži glavu u krilu nasmiješenog, bosonogog Harryja. Par je nasmiješen na slici i Meghan drži ruku na trudničkom trbuhu.

Inače, par je u intervjuu kod Oprah Winfrey otkrio da će nakon sina Archieja dobiti kćer. 

"Curica je. Jednostavno sam zahvalan. Imati dijete bilo kojeg spola je nevjerojatno. No imati dječaka i djevojčicu, mislim što više možeš tražiti? Sada imamo svoju obitelj, imamo nas četvoro i naša dva psa", ispričao je Harry. 

Oprah je upitala supružnike hoće li se zaustaviti na dvoje djece. Harry je odgovorio da da. "Dvoje i to je to", istaknula je Meghan. Kćer supružnika neće imati titulu princeze, a kako će se roditi u Americi, dobit će odmah američko državljanstvo.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene