Slučajno objavljena?

Procurila neobrađena fotografija Kardashianke: Sad je svima jasno koliko koristi fotošop i koliko drugačije izgleda u stvarnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na društvenim se mrežama brzinom munje proširila neobrađena fotografija Khloe Kardashian u bikiniju koja pokazuje njezine sitne nesavršenosti što je nju jako uzrujalo.

PR tim reality klana Kardashian-Jenner ovih dana ima pune ruke posla nakon što je tijekom proteklog vikenda na društvenim mrežama "slučajno" osvanula fotografija Khloe Kardashian za koju ona nikako nije htjela da bude bilo gdje objavljena.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian o tumoru - 1 Moglo je biti opasno Kardashianka zabrinula pratitelje novim priznanjem: '' Primijetila sam to i javili su mi da moram na hitnu operaciju''

Sporna fotografija prikazuje 36-godišnju Khloe kako stoji pored bazena u oskudnom bikiniju, ali izgleda ipak malo drugačije nego na onim fotografijama koje sama objavljuje na profilu na Instagramu, a koje su očigledno rezultat dobrog fotošopa i brojnih filtera kroz kojih su provučene. No na fotografiji koja je objavljena neovlašteno vidi se da Khloe ne izgleda tako savršeno kao što se svim silama trudi prikazati, pogotovo kada reklamira svoj brend. Njezin struk je veći nego na Instagram fotografijama, obline su manje, a koža nikako nije zategnuta kao što inače djeluje da je.

Fotografiju pogledajte ovdje. 

Ubrzo nakon što se fotografija proširila bespućima interneta, članovi PR tima obitelji Kardashian-Jenner prijavili su sve objave i to zbog kršenja autorskih prava jer je objavljena bez odobrenja. Javili su se i neki korisnici Reddita od kojih je zatraženo da uklone fotografiju, a neki su navodno dobili i pravne prijetnje. Iako bi sudeći po komentarima mnoge žene i djevojke bile sretne što tako izgledaju u bikiniju, čini se da je Khloe zbog svega ostala bijesna.

"Šališ se? Postoji ta jedna fotka na kojoj zapravo izgleda prirodno i prekrasna je sa sitnim nedostacima i ona sad želi da to nestane s Interneta?", "Khloe meni ovdje izgleda prekrasno", "Meni ova fotografija izgleda dobro", samo su neki od pozitivnih komentara.

Čini se da je fotografija snimljena na imanju njezine majke Kris Jenner u Kaliforniji gdje je obitelj zajedno provela uskršnje blagdane, no nije jasno kako je procurila u javnost. Na Redditu se nagađa da ju Kris objavila na svom lažnom profilu koji koristi za dijeljenje objava samo s najbližim prijateljima i obitelji, neki tvrde da je ukradena, no navodno ju je jedan od asistenata slučajno objavio.

"Khloe izgleda prelijepo, ali polaže prava na vlasništvo fotografije i želi da se ukloni jer nije bila namijenjena objavljivanju", izjavila je njezina glavna direktorica marketinga Tracy Romulus.

Khloe se inače posljednjih nekoliko godina nalazi na udaru kritika zbog drastičnih promjena izgleda i često ju kritiziraju da se previše fotošopira, da je bila na previše estetskih tretmana i da nije iskrena prema svojim obožavateljima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio u filmu Vuk s Wall Streeta Vuk s Wall Streeta (Foto: Getty Images) +0 Vuk s Wall Streeta (Foto: Screenshot) Zanimljivosti O njegovu životu snimljen je hit-film, a nakon zatvora i milijunskog duga on opet uživa, dok ljepotice i dalje trče za njim

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +7 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Celebrity Zakleti neženja uhvaćen u strastvenom trenutku s bivšom, već sedam godina prekidaju pa se ovako mire

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene