procurila fotografija

BUCKA U KRALJEVSKOJ OBITELJI Ovako je izgledala prije udaje za princa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas je modna ikona i uzor ženama diljem svijeta, a nekada je izgledala sasvim drugačije.

Kate Middleton jučer je proslavila svoj 35. rođendan, a na isti dan na Internetu je osvanula zanimljiva fotografija iz njezine prošlosti. Na Instagram profilu koji vode fanovi vojvotkinje od Cambridgea objavljena je fotografija stara dvadesetak godina.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Kateina fotografija iz srednjoškolskih dana snimljena je oko 1999. godine, a ne treba posebno ni naglašavati da je tada Kate izgledala sasvim drugačije. Bucmasti obrašćiči s godinama su nestali, a očigledno se popravio i njezin modni stil otkako je ušla u kraljevsku obitelj.

Imidž slatke seljančice rumenih obraza zamijenila je imidžem profinjene žene koja zrači elegancijom. Danas je prava modna ikona i uzor mnogima, no ono što je ostalo netaknuto je Kateina prirodna boja kose koja je i dan-danas njezin upečatljiv znak prepoznatljivosti. Upravo ta prirodna ljepota očarala je princa Williama koji se u Kate zaljubio još tijekom fakulteta. Danas su u sretnom braku i ponosni roditelji princa Georgea i princeze Charlotte.

 

One of my favourite photos of Kate Taken around 1999 near the end of her high school years. #HappyBirthdayKate

A photo posted by Catherine Duchess Of Cambridge (@katemidleton) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene