Fotogenična i spontana?

Usred obiteljske drame na Instagramu objavljena dosad neviđena fotografija Meghan Markle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavljena je dosad neviđena fotografija Meghan Markle.

Na službenom profilu na Instagramu vojvode i vojvotkinje od Sussexa, odnosno princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, osvanula je i njezina dosad neviđena fotografija.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Na njoj se 38-godišnja Meghan od srca spontano smije dok se nalazi u društvu nekoliko žena na snimanju za dobrotvornu organizaciju Smart Works koja je uspjela odjenuti svojih 200 korisnica komadima iz Meghanine kolekcije.

Fotografija je objavljena usred obiteljske drame koja potresa britansku kraljevsku obitelj nakon što im je Harry obznanio da božićne blagdane neće provesti s njima. Vijest je službeno potvrđena, a Meghan, Harry i njihov maleni sin Archie uživat će u Božiću s Megahninom majkom Doriom Ragland.

Kraljica je poduprla tu odluku unatoč tome što su odbili njezin poziv.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Princ William i njegova supruga Kate Middleton propustili su obiteljske božićne proslave dva puta u posljednjih sedam godina, ali jedan od autora tekstova o životima članova kraljevske obitelji Phil Dampier tvrdi da ova situacija ima dublje i drugačije značenje.

"Teško je ovo bilo kako drugačije shvatiti nego kao ružan potez prema Kraljici i drugim članovima kraljevske obitelji. Ovo pokazuje koliko su narušeni odnosi među njima. Ako Harry i Meghan žele to popraviti trebali bi se pojaviti na zajedničkoj proslavi u Sandringhamu. Velika je šteta vidjeti da se njihovi problemi ne rješavaju, već postaju sve veći", izjavio je za Daily Mail.

No, čini se kako  je fotografija objavljena na Instagramu ostavila i više nego pozitivan dojam na Meghanine pratitelje, koji su pohvalili njezin humanitarni angažman.

"Evo što se dogodi kada se baviš dobrotvornim radom s iskrenim namjerama i ciljem stvarnih rezultata, a ne da se samo pojaviš negdje kako bi te snimili. Sjajan posao", "Sjajne vijest, zahvalna sam što sam dio ovog nevjerojatnog projekta", "Meghan je moja kraljica", "Čestitam svima na sjajno obavljenom poslu", "Vojvotkinja koja uistinu koristi svoj utjecaj da bi promijenila stvari", poruke su koje je dobila sa svih strana svijeta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) +4 Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Celebrity Veza od pet godina završila optužbama za incest i zlostavljanje: "Vodili smo ljubav tri puta godišnje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene