Ušli čak i u vodu

Tužni prizori s jezera: Neutješna obitelj nestale glumice ne gubi nadu, u suzama se grle i čekaju je

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi obitelji Naye Rivera stigli su na jezero gdje je ona nestala dok je plovila u čamcu s 4-godišnjim sinom.

Obitelj glumice i zvijezde serije "Glee", 33-godišnje Naye Rivera ne miri se s njezinim nestankom na jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji, gdje se prije nekoliko dana otputila na plovidbu čamcem s 4-godišnjim sinom Joseyom nakon čega joj se gubi svaki trag.

Pogledaj i ovo River Phoenix (Foto: Profimedia) Bili su tako mladi... Iznenadne i tragične smrti ovih zvijezda šokirale su svijet, a njihove nevjerojatne životne priče i danas intrigiraju javnost

Potraga bezuspješno traje nekoliko dana, a njezina majka, otac, prijatelji i bivši surpug Ryan Dorsey shrvani su stigli na mjesto njezina nestanka i ušli u jezero kako bi se pokušali povezati s Nayom i dozivali su ju u suzama.

Daily Mail prenosi kako su cijeli dan proveli na jezeru, tješeći i ohrabrujući jedni druge poneseni različitim emocijama, a njezin otac i brat su čak odjeveni odlučili zaplivati.

Policija i istražitelji ne polažu nade u to da će glumicu pronaći živtu, pogotovo nakon što su snimke s nadzornih kamera pokazale kako ulazi u čamac, a istražitelji su u njemu samo pronašli sina i prsluk za spašavanje. Potragu otežava i činjenica da je voda u jezeru jako mutna, prljava i puna vodenog bilja u koje se ljudsko tijelo može lako zapetljati i ostati neprimjećeno jako dugo vremena.

Naya je glumačku karijeru započela s tek 4 godine kada se pojavila u seriji "The Royal Family", a za to je dobila i nominaciju za najbolju mladu glumicu. Nakon nekoliko uloga u američkim serijama, najveći uspjeh imala je kao Santana Lopez u seriji "Glee". Prvu ulogu u filmu ostvarila je 2014. godine kada je glumila Veru u hororu "Pred đavoljim vratima".

Osim glumom Naya se bavi i glazbom, a 2011. godine potpisala je ugovor za Columbia Records te je dvije godine kasnije objavila singl "Sorry" u suradnji s reperom Big Seanom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene