posljednji ispraćaj

Kirkova udovica klonula u suzama na sprovodu, uz nju je bila cijela ožalošćena obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Udovica Kirka Douglasa skupa s njegovim sinovima, ostalom obitelji i prijateljima bila je na sprovodu glumačke legende.

Obitelj i prijatelji u petak su se oprostili od holivudske legende Kirka Douglasa na groblju Memorijalni park Village Westwood u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Cameron i Michael Douglas, Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Holivudska legenda Glumačka dinastija proslavila 103. rođendan svog najstarijeg člana: "Pappy, volim te svim srcem"

Udovica Kirka Douglasa Anne Buydens, koja je s glumačkom legendom u braku bila 66 godina, na sprovod je došla u kolicima, a nije skrivala suze. Klonula je od tuge dok su njegov lijes ispraćali u koloni, a obitelj je čitavo vrijeme bila uz nju.

Kirkovi sinovi Michael, Peter i Joel također su bili na groblju, kao i njegova snaha Catherine Zeta-Jones, unuk Cameron i brojni ostali članovi obitelji. Na svečanoj ceremoniji koja se održala dva dana nakon smrti legendarnog glumca bio je i redatelj Steven Spielberg te ostali Kirkovi prijatelji.

Douglasov unuk Cameron je na svom Instagramu odao počast djedu objavom njegove fotografije. "Jako ćeš nam nedostajati, ali u životu si bio savršen. Ne postoje prikladne riječi kojima bih mogao izraziti ljubav i poštovanje koje osjećam prema tebi. Tvoja ostavština će živjeti zauvijek, kao i moja povezanost s tobom", napisao je Cameron.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The King. You will be sorely missed, but your run was nothing short of perfection! There are no words adequate to express the Love and reverence that I feel towards you. Your legacy lives on through the ages; as will my connection with you.

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Kirk Douglas preminuo je u srijedu u svom domu, a vijest o smrti prenio je njegov sin Michael uz emotivnu objavu. Kirk je dobio sina Michaela i njegova brata Joela (73) s prvom suprugom Dianom Douglas, koja je preminula 2015. u 92. godini. S Annom Buydens bio je u braku 66 godina te su imali sinove Petera i Erica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Slavna milijarderka pozirala gola i pokazala sve obline: "Zamislite da ste ovako zgodni"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene