nisu je štedjeli

Drugo lice Georgine Rodriguez, razotkrila ju vlastita obitelj: "Ona je zla osoba, napustila nas je kad je upoznala Ronalda"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ujak Georgine Rodriguez optužio ju je da zla osoba jer napustila svoju obitelj nakon što je upoznala Cristiana Ronalda, a ni njezina polusestra nema lijepe riječi za nju.

Ovaj tjedan na Netflix stiže docu-reality show "I Am Georgina" u kojem će Georgina Rodriguez ispričati sve o svojem životu iz snova s nogometnom zvijezdom Cristianom Ronaldom.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Ljetovanja na jahtama, letovi privatnim zrakoplovom i skupocjene dizajnerske krpice, danas su dio svakodnevnice ove nekadašnje prodavačice koja, kako kaže u najavi realityja, zna kako je živjeti u neimaštini, ali i imati sve.

Ističe i kako nikad neće zaboraviti obitelj i odakle je došla prije nego što je portugalski nogometni as ušetao u njezin život, no čini se da već jest.

Georginin ujak, Jesus Hernendez, koji kaže da ju je pomogao odgojiti kada je njezin otac završio u zavoru, tvrdi da je napustila obitelj i smatra je zlom osobom.

"Možda nas se srami i misli da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu poput nje. Nikad je nisam ništa tražio. Ona je samo jednom ili dvaput nazvala otkako sam doznao da je u vezi s Ronaldom", kazao je Georginin ujak za The Sun.

Ni njezina polusestra Patrizia Rodriguez nema najljepše mišljenje o njoj.

"Kad je moj sin slavio rođendan, pitala sam je može li mu Cristiano potpisati dres i rekla mi je da ne može jer ga ne želi gnjaviti dok je na praznicima", ispričala je.

Doznalo se i kako je Georginin djed preminuo prije tri godine bez da je ikada dobio priliku upoznati svoju praunučicu Alanu Maritnu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina nije imala lako djetinjstvo. Odrasla je u Jaci, gradu na sjeveroistoku Španjolske. Mama joj je Španjolka, a njezina oca Argentinca upoznala je kad se doselio u zemlju. Dan prije Georginina petog rođendana, otac joj je uhićen zbog krijumčarenja kokaina u vrijednosti većoj od 100 tisuća funti iz Španjolske.

Georgina je postala balerina, studirala je engleski u Londonu i radila je kao dadilja u Bristolu. Zatim je postala model i vratila se u Španjolsku gdje se zaposlila u Guccijevoj trgovini. Sudbina joj je jedan dan u trgovinu dovela Ronalda, a ostalo je povijest.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Trenutno čekaju blizance, a vijest o trudnoći razveselila je milijune nogometaševih obožavatelja.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva vas čekamo upoznati", napisali su tada uz fotografiju na kojoj poziraju u krevetu s fotografijama ultrazvuka i koju su oboje podijelili na svojim profilima.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Céline Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +19 Celine Dion (Foto: Getty) Celebrity Glazbena diva zbog teškog zdravstvenog stanja više ne može ustati iz kreveta, već je otkazala brojne koncerte, a upitan je i onaj u Zagrebu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene