Milijunaški par

Luksuzna jahta stigla u Novigrad pa privukla pozornost mještana, ubrzo se saznalo tko boravi na njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Geiss uživa veliku popularnost u Njemačkoj i smatra ih se superzvijezdama, a vrijednost njihove imovine se procjenjuje na 100 miljuna dolara.

Reality obitelj Geiss poznata kao "njemački Kardashiani" stigla je na hrvatsku obalu prije nekoliko dana na svojoj luksuznoj jahti Indigo Star 1. 

Robert Geiss (56) sa suprugom Carmen (55) i kćerima Davinom (17) i Shaniom (15) došao je prošlog vikenda u Novigrad i privukao pozornost. Obitelj je bila dobro raspoložena i rukovala se s lokalnim stanovništvom, a s njima je, naravno, bila cijela snimateljska ekipa kako bi snimila njihov odmor na Jadranu. 

Ranije su posjetili Nin i Zadar te se čini da su odabrali Hrvatsku zbog dobre situacije s koronavirusom koji je utjecao na njihov show. Naime, obitelj snima emisiju iz svih dijelova svijeta, a zbog pandemije je to neko vrijeme bilo nemoguće dok sada mogu u neke zemlje putovati. Naziv reality showa "Die Geissens" prevodi se kao "Glamurozna obitelj Geissens". 

Prije dolaska u Novigrad obitelj je i planinarila na Velebitu, a Robert se pohvalio odmorom na hrvatskoj obali na Instagramu. Snimio je i roštilj na kojem su se okretali ražnjići i ćevapi. "Želim vam dobar tek iz Hrvatske. Ljeto može početi", napisao je. Članovi obitelji Geiss su u Njemačkoj superzvijezde i gledatelji uživaju u uvidu njihov luksuzni život. Zbog svoje popularnosti su dobili nadimak "njemački Kardashiani", iako se njihova slava teško može mjeriti s onom američke obitelji koja ima obožavatelje diljem svijeta i na društvenim mrežama ih prati zavidan broj ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guten Appetit aus Kroatien wünsche ich euch Der Sommer kann beginnen

A post shared by Robert Geiss (@robertgeiss_1964) on

Robert je sa suprugom i kćerima i prošlih godina dolazio na Jadran, a njihov show će sigurno doprinijeti još većoj popularnosti Hrvatske koju rado posjećuju njemački turisti. Inače, vrijednost imovine "njemačkih Kardashiana" se procjenjuje na 100 milijuna dolara. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene