Lijepe želje i veselje!

Najzabavnija novogodišnja čestitka! Od ljevice do desnice, od glumice do pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Pogledajte video koji će nosi samo lijepe želje, i to baš za vas...

Tijekom godine nas njihove dogodovštine zabavljaju, nekad i iznenađuju, a svakako bi nam bez njih život bio puno dosadniji! Upravo oni koji su skoro svakodnevno dio vašeg života putem malih ekrana, ali i našeg SHOWBUZZA, poželjeli su vam sve najbolje povodom ovih blagdana.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Dalibor Petko, Tara Rosandić, Davor Bilman, Lana Jurčević, Maja Šuput, Gordan Jandroković, Ivan Zak, Martina Stjepanović, Davor Bernardić, Nives Celzijus, Shanaelle Petty, Mia Dimšić, Samir Šećerkadić - svi oni uputili su lijepe želje vama, našim čitateljima!

U ovoj veseloj čestitki i lijepim željama ujedinjeni su svi! Imamo tu i političare, voditelje, plesače, pjevačice, ljepotice... Svi oni žele vam puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha! A dobrim željama pridružuje se i vaša omiljena redakcija! Čitamo se i u 2018.! Neka vam je svaka Nova godina ljepša nego protekla!

Pogledajte video koji će vam zasigurno izmamiti osmijeh na licu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene