NESTAO PRSTEN

NOVI DETALJI Kim Kardashian molila za život! Tjelohranitelj obećao ući u trag razbojnicima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost izlaze nove informacije oko napada na Kim Kardashian.

Slavna Kim Kardashian preživjela je pravi pakao nakon što su je usred noći napala petorica naoružanih muškaraca. Usred noći, oko tri sata ujutro, maskirani razbojnici zaprijetili su vrataru, upali u njezin pariški apartman na drugom katu i izvukli je iz kreveta dok je na sebi imala kućni ogrtač. Osim što je bila u strahu za svoj život, Kim je jednako strahovala i od silovanja, piše TMZ. Lisicama, a zatim ljepljivom trakom zavezali su joj ruke i noge, uperili pištolj u glavu i bacili u kadu prije nego što su pljačkaši otišli s nakitom vrijednim 10 milijuna dolara. Policija sumnja kako su razbojnici imali čovjeka iznutra jer su znali kada je Kim bila sama u sobi.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Kim je preklinjala maskirane muškarce da je ne ubiju jer ima djecu. Rekla im je da ima novaca  i da mogu uzeti što god požele. Razbojnici su navodno znali samo francuski, rekla je Kim policiji. Jedinu stvar koju je razumjela i koju su ponavaljali je 'prsten, prsten'. Kim je odmah znala što žele, novi prsten koji joj je poklonio Kanye West, koji je za vrijeme pljačke bio na koncertu. Rekla im je gdje se nalazi u apartmanu. Razbojnici su tako ukrali kutiju s nakitom u kojoj je bio prsten vrijedan 4 milijuna dolara I napustili zgradu s biciklima.

Osim nakita, razbojnici su Kim ukrali i dva mobitela zbog čega sada strahuje da bi mogla biti žrtva ucjene. Naime, mobiteli su puni privatnih fotografija i snimki pa Kim strahuje da sadržaj iz mobitela ne ugleda svjetlo dana.

Simone, Kimina prijateljica, bila je kat ispod kada je začula buku i pozvala tjelohranitelja Pascala. No, bilo je prekasno jer su počinitelji već uspjeli pobjeći. Pascal je došao 2 minute prekasno. Iako Pascal u tom trenutku nije bio uz Kim već uz njezinu sestru Kourtney u noćnom klubu, tjelohranitelj se zavjetovao pronaći počinitelje. 'Pronaći ćemo vas', poručio je Pascal. 'Taj događaj u Parizu bio je jedan od najbjednijih stvari koje sam ikad čuo i vidio', objavio je Pascal na svom blogu, piše The Sun. 'Imamo dojave i informacije i naći ćemo vas. To vam obećajem - petljali ste se s pogrešnim', dodao je tjelohranitelj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene