Ne čini se najbolje

Najnovije fotografije kraljice Elizabete podijelile Britance, neki su jako zabrinuti: "Tako je sićušna, pogledajte joj ruke"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nove fotografije kraljice Elizabete zabrinule su Britance nakon što se vratila svojim kraljevskim dužnostima.

Britanska kraljica Elizabeta vratila se svojim službenim dužnostima i to nakon što je morala poslušati preporuke liječnika da miruje i odmara zbog ozljede leđa, no njezine najnovije fotografije kod mnogih su probudile zabrinutost.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Sve oštriji prema njima Princ Harry i Meghan Markle suočili se s neočekivanim potezom s dvora, kraljica Elizabeta je to čak zaustavila, ali sad im nije bilo spasa

95-godišnja Elizabeta u dvorcu Windsor susrela se s generalom Sir Nickom Carterom, a fotografije njihovog sastanka objavljene su i na njezinom službenom profilu na Instagramu. I dok je jedan dio njezinih pratitelja izrazio sreću i zadovoljstvo što se njihova omiljena kraljica vratila, drugi dio je pokazao zabrinutost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

"Želimo vam brz oporavak", "Naša divna kraljica", "Drago mi je što joj je bolje", "Dobro vas je ponovno vidjeti", "Nevjerojatna žena", "Drago mi je što ju vidim, ali izgleda tako sićušno", "Šaljem joj najbolje želje", "Prvo sam primijetio njezine ruke. Nadam se da je dobro", "Njezino lice i ruke, bojim se za njezino zdravlje", neki su od komentara.

Kraljica je prvu naredbu liječnika o mirovanju dobila gotovo mjesec dana nakon što je 20. listopada bila primljena u bolnicu na preliminarne pretrage i nakon što je provela noć u bolnici nakon osam godina.

“Kraljica je i dalje oštra kao igla, ali realnost je da mora uzeti period odmora nakon iznimnih napora i početka normalnih dužnosti nakon što su ukinute restrikcije zbog koronavirusa. Stariji članovi obitelji slažu se u tome da će joj biti na raspolaganju da joj pomognu gdje god mogu i koliko god je potrebno", potvrdio je izvor s dvora za britanski Mirror.

Prema pisanju britanskih medija Princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ William i Kate Middleton, te princeza Anne kao i princ Edward i njegova supruga Sophie spremni su joj pomoći koliko god je potrebno, a u britanskoj su javnosti već dobili nadimak "veličanstvene sedmorke". Izvori iz palače potvrdili su i da kraljica nema namjeru odstupiti od kraljevskih dužnosti, ali shvaća da će u budućnosti morati manje raditi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) +2 Emmaunel Macron (Foto: Yoan VALAT / POOL / AFP) Zanimljivosti Zaljubili su se kada mu je bila učiteljica u školi, a razlika od 25 godina njima ništa ne znači, nju muči nešto drugo!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 3 +1 Ana Rucner - 2 Celebrity Pogledajte kako Ana Rucner slavi pobjedu nad koronom, kaže da će posljednja dva tjedna po nečemu posebno pamtiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene