Zaljubio se u ovu raskoš!

Pogledajte novi dom Novaka Đokovića za koji je izdvojio 10 milijuna eura, to mu je čak osma luksuzna nekretnina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novak Đoković kupio je vilu u španjolskom gradu Marbelli, a od ranije ima stanove u Americi, Beogradu, Monte Carlu i Crnoj Gori te gradi kuću u Srijemu kraj Pavlovačkog jezera.

Srpski mediji raspisali su se o novoj luksuznoj vili Novaka Đokovića (33), koji već u svom vlasništvu ima zavidan broj nekretnina. 

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

Kako piše Telegraf, tenisač je kupio kuću u španjolskom gradu Marbelli u kojoj je u svibnju proveo lockdown zbog koronavirusa sa svojom suprugom Jelenom (34) te kćeri Tarom (3) i sinom Stefanom (5). Novak je tada plaćao tjedni najam vile 10.000 eura, a on i njegova obitelj su se tijekom boravka zaljubili u nju, pa ju je odlučio kupiti. 

Vila se nalazi na najluksuznijoj lokaciji u Marbelli, gradskoj četvrti Sierra Blanca, i Đoković ju je kupio za 10 milijuna eura. Kuća ima devet spavaćih soba, osam kupaonica, veliku teretanu i prostoriju za za zabavu u kojoj su biljar, stolni tenis, kino, a unutar nje nalaze se i jacuzziji i sauna. Vilu okružuje ogromno dvorište i obitelj Đoković ima na raspolaganju teniski teren i bazen te kuću za goste. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Udaljena je pet minuta vožnje od centra Marbelle i ima predivan pogled na more kojim su se supružnici hvalili na Instagramu, kao i teniskim terenom. 

Inače, kako piše Telegraf, Novak ima u svom vlasništvu šest stanova i kuću uz jezero. Tenisač posjeduje stan u Monte Carlu na lokaciji na kojoj se cijene nekretnina kreću po pet milijuna eura. Također, posjeduje dva na Manhattanu u New Yorku i jedan u Miamiju. 

Američki mediji pisali su da je stanove u New Yorku platio pet milijuna eura, dok je onaj u Miamiju stajao šest milijuna eura. Posjeduje i penthaus od 250 kvadrata u centru Beograda koji je navodno platio 545.000 eura, a u njemu ima i terasu od 100 kvadrata s bazenom. 

Novak ima i stan u crnogorskom gradu Tivtu i, kako su pisali tamošnji mediji, vrijednost mu je 2,2 milijuna eura. Usto, ima i kuću kraj Pavlovačkog jezera u Srijemu koja je u izgradnji. Riječ je o 1200 kvadrata s bazenom. Kada je procurila vijest da Đoković tu gradi vilu, navodno su narasle cijene nekretnina u tom području. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene