Romantika na plaži

Pali poljupci i zagrljaji: Novak Đoković i supruga Jelena zaljubljeni kao i prvog dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena snimljeni su kako izmjenjuju poljupce i zagrljaje na plaži u španjolskom gradu Marbelli, u koji su preselili krajem 2020. godine.

Jedan od najuspješnijih tenisača na svijetu Novak Đoković (33) pred kraj prošle godine s obitelji se preselio u Španjolsku.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

Nakon godina života u Monte Carlu, u gradu Marbelli kupio je vilu od 10 milijuna eura, u kojoj je u svibnju proveo lockdown zbog koronavirusa sa svojom suprugom Jelenom (34) te kćeri Tarom (3) i sinom Stefanom (5). On i njegova obitelj tijekom boravka su se zaljubili u nju, pa ju je odlučio kupiti, a koliko im je lijepo na jugu Španjolske, pokazuju njihove nove fotke.

Tenisku zvijezdu paparazzi prate u stopu, a sada su ga uspjeli uhvatiti u romantičnom trenutku sa suprugom dok su uživali u sunčanom danu na plaži s djecom.

Novak i Jelena fotkani su kako se grle i ljube dok njihova djeca trčkaraju oko njih, a tenisač se kasnije pridružio kćeri i sinu u igri te je izgledao kao da se sjajno zabavlja.

Njegova vila u Marbelli nalazi se u najluksuznijoj četvrti, Sierra Blanca, udaljena je pet minuta vožnje od centra grada i ima predivan pogled na more kojim su se supružnici hvalili na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Kuća ima devet spavaćih soba, osam kupaonica, veliku teretanu i prostoriju za zabavu u kojoj su biljar, stolni tenis i kino, a unutar nje nalaze se i jacuzziji te sauna. Vilu okružuje ogromno dvorište i obitelj Đoković ima na raspolaganju teniski teren i bazen te kuću za goste.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +11 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Celebrity Slavnu mamu brine njezina veza s 18 godina starijim srcolomcem, a svi komentiraju dobre gene koje je naslijedila od nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene