Najbolji tenisač svijeta

Novak Đoković dobiva svoj reality show: 'Želim podijeliti svoju svakodnevicu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest se širi brzinom munje – jedan od najpoznatijih tenisača na svijetu dobiva svoj reality show!

Novak Đoković, jedan od najpoznatijih tenisača na svijetu, odlučio se na jedan neobičan korak u svojoj karijeri. Naime, iduće će godine postati zvijezda reality showa koji će pratiti njegov život.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

Emisija s naslovom "Novak" bit će emitirana na platformi Amazon Prime u SAD-u, Velikoj Britaniji i Japanu, najavio je srpski tenisač na margini US Opena gdje se sedmi put u karijeri plasirao u finale nakon pobjede nad Francuzem Gaelom Monfilsom od 6-3, 6-2, 3-6, 6-2.

'Moji navijači me prate od početaka na teniskim terenima, a ja sada želim s njima podijeliti svoju svakodnevicu, ono što mi je važno, svoje vrijednosti, uvjerenja, navike i želim im predstaviti sjajne ljude koji stoje oko mene', kazao je Đoković, osvajač 12 grand slam turnira.

Show će tako prikazivati njegovu dnevnu rutinu, treninge, prehranu, detalje iz privatnog života, ali i putovanja u rodni Beograd.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene