"Gladan i promrznut"

PIJE KAO MUŠKARAC I SVIMA JE DUŽNA Svadbe nema jer je njegovi ne vole?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tračerica ovaj put otkriva ono što znaju svi u estradnim krugovima, no nitko o tome ne želi javno.

Iako je na sceni više od 20 godina Pikolina, kako ćemo ju zvati, još uvijek izgleda poput djevojčice. Majušna, krhka, u javnosti uvijek nasmijana i vedra. No unutar svoja četiri zida, pred prijateljima i suradnicima, Pikolina je sasvim druga žena. Dok pred kamerama i publikom trepće i tepa, u stvarnosti je oštra, jezičava i prilično razmažena.

Pijana ''štedljivica''

Pogledaj i ovo showbuzz Vratila se Tračerica Od ljubavne idile do pakla: Trudnu je izbacio iz automobila usred noći

Pikolina voli zaviriti u čašu, točnije u njezino dno. U odmjeravanju snaga u tom je „sportu“ potukla mnoge muške kolege. Njezin suradnik kune se kako prije svakog solo-nastupa „udara“ po žestici, posebno su joj drage „flašice“ iz hotelskih minibarova. Kako bi se oslobodila treme i nervoze „strusi“ u šubu i desetak bočica. Posebno voli rakije pa informirani kolega kaže da je tijekom jednog ručka popila 11 komada. 11 komada i ostala na nogama.

Oni koji je dobro poznaju tvrde da ju krasi još jedna nimalo simpatična osobina. Pikolina je poznata kao škrtica. Ne samo da škrtari na drugima već prilično štedi i na samoj sebi. Omiljeni hobby joj je sakupljanje reklamnih uzoraka svih vrsta. Draga joj je luksuzna kozmetika, baš kao i parfemi pa je pronašla način kako da se njima opskrbi, a ne potroši ni lipu.

Pikolina prijateljuje s mnogim prodavačicama u parfumerijama. Ondje ih redovito posjećuje i poput hrčka skuplja testere; parfemčiće, kremice, maske, tonike….. Prodavačicama je pak drago što im pažnju posvećuje poznata pjevačica pa su u „darivanju“ široke ruke.

Ostavila vozača na hladnoći

Ovih dana po gradu se šuška kako gotovo da ne postoji frizer, vizažist i stilist koji želi surađivati s Pikolinom. Naime velikoj većini ostala je dužna, ne plativši im usluge koje je koristila. Mnogi su dugo utjerivali dugove, a kako im to nije uspjelo odustali su, ali i odlučili da s njom nika više neće imati posla.

Koliko je „štedljiva“ najbolje opisuje iduća priča. Pikolina i njezin dečko vraćali su se kući s odrađenog koncerta. Luksuznim je vozilom upravljao osobni vozač, njihov dugogodišnji suradnik, ali i prijatelj. Pri povratku je počelo olujno nevrijeme, a do Zagreba je bilo još nekoliko sati vožnje. Na pola puta par je ogladnio pa je Pikolina poželjela večerati u restoranu pokraj ceste. Zaustavili su se na prostranom parkiralištu. Izašavši iz automobila, Pikolina i njezin dragi zamolili su prijatelja da ih pričeka u vozilu dok ne završe s večerom. Da stvar bude bolja u restoranu su naletjeli na poznanike pa se večera pretvorila u višesatno druženje. Na prijatelja vozača sasvim su zaboravili. Gladan, promrznut i umoran cijelo vrijeme čekao ih je u automobilu. Ni u jednom trenutku nije im palo na pamet pozvati ga da im se pridruži za stolom.

Iste manire, čini se, ima i njezina jača polovica. Iako su u vezi gotovo dvadeset godina i zajedno žive; stanarinu, režije i sve životne troškove plaćaju popola. Svatko svoj dio, i to u kunu. Čudan je pomalo taj njihov odnos. Dobro upućeni pričaju kako Pikolina nije draga njegovim roditeljima koji se to ne libe otvoreno joj pokazati. Najmanje je draga njegovoj sestri, pa kad obje sudjeluju na obiteljskim druženjima navodno često frcaju iskre. I to je priča se; jedan od razloga što se još nisu odlučili na finalni korak - vjenčanje. A možda se tek ne mogu dogovoriti oko podjele svadbenih troškova. Tko će ga znati….

Ova je kolumna fikcija autora i svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama je slučajna.

OVDJE pročitajte sve Nove tračerice.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene