Ljubuje sa šarmerom

Za nju sada svi znaju zbog veze s jednim od najseksi muškaraca na svijetu, a uzdahe mami i svojom ljepotom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Poturalski je protekle tjedne provela u društvu novog dečka, Brada Pitta, a vratila se u Berlin svojim obavezama.

Njemačka manekenka Nicole Poturalski u centar medijske pažnje je došla krajem kolovoza ove godine kada su je uhvatili u društvu holivudskog ljepotana Brada Pitta, a 27-godišnja ljepotica uživa u novoj ljubavi.

Pogledaj i ovo showbuzz Neobična priča... Djevojka Brada Pitta uhvaćena s 41 godinu starijim suprugom, izgledaju sretno unatoč njezinoj romansi s glumcem

I dok je protekle tjedne provela sa svojim novim dečkom, vratila se u Berlin te je na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju i prisjetila se ljeta. "Prošlog je tjedna još bilo ljeto, no zbogom zasad", napisala je Nicole uz fotografiju na kojoj sama pozira. Otkrila je svoju sjajnu figuru, a obožavatlji su je zasuli komplimentima.

Nicole je glavna tema svjetskih medija otkako su ona i Brad viđeni kako odlaze na njegovo imanje u Francusku, gdje se, usput rečeno, vjenčao s bivšom suprugom Angelinom Jolie, i veliko zanimanje za nju zapravo raste iz dana u dan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last weekend was still summer but adieu for now 🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Javnost je šokirala vijest da je Nicole već u braku i to za 68-godišnjeg Rolanda Maryja, u čijem je restoranu upoznala i Brada. S Maryjem ima 7-godišnje sina, no njemu navodno ne smeta što njegova supruga ljubuje s jednim od najpoznatijih svjetskih šarmera.

Pittova bivša pak nije istog raspoloženja. Angelina Jolie je navodno bijesna što je njezin bivši suprug svoju novu ljubav odveo na imanje, na kojem su se oni skrasili. Bivši par nije u dobrim odnosima, a uskoro bi se ponovno trebali naći na sudu zbog skrbništva nad djecom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene